TANITA BC-601 Shampagne Gold Cîntar analizator
Cod : 31808
În stoc :
Compară
Denumirea : Жироанализатор Tanita BC-601
Producator : TANITA
7 508 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

TANITA BC-601 cîntar analizor este o tehnologie inovatoare dezvoltată pe baza de impedanţa corporală (bioelectrică) sau bioimpedanţa reprezintă rezistenţa organismului faţă de un flux de current electric slab ce străbate ţesuturile sale.

Analiza impedanţei corporale este o metodă folosită pentru verificarea aproximativă a compoziţiei corpului prin metoda BIA (respectiv a grăsimii corporale, a cantităţii de apă totală).

Astfel, pe langa determinarea extrem de precisa a greutatii, veti afla și procentul de grasime corporala1a (1-75%; total și pe segmente), procentul de apă din corp, masa musculara (total și pe segmente), consumul caloric zilnic, varsta metabolica, ratingul fizic(1-9), grasimea viscerală (grasimea ce înconjoară organele interne; 1-60) și țăsutul osos.

Softul ,,BIOVISION” se descarca în calculatorul personal și poate monitoriza pana la 8 persoane, cu grafic de evoluție și modificari datelor etc.

Caracteristici:

-  Calendar și ceas

-  Funcție numai cîntar

-  Functie de reafișare a ultimelor datele

-  Inchidere automata

-  Dimensiune ecran LCD : 45x 125 mm

-  Greutatea utilizatorului pînă la 150 kg

Măsurări:

- Mod oaspeți

- Mod atlet

- Memorie 5 persoane

- Greutatea utilizatorului 150 kg

- Greutate

- Masa de grasime % (5-99 ani)

- Apa totala din organism %

- Masa musculara

- Evaluare stare fizica corp

- Mineralizare osoasa

- Rata metabolica bazala

- Varsta metabolica

- Grasime viscerală

- Masurări de grasime pe 5 segmente

- Masurări de mușchi pe 5 segmente

Nu utilizați analizorul dacă există un dispozitiv medical implantat sau un stimulator cardiac.

Producător:  TANITA   Japonia


Descriere brand

Compania japoneză Tanita - lider în producția de cântarelor electronice precise din întreaga lume. Sediul central al companiei este situat în orașul Tokyo. Scopul companiei Tanita este de a ajuta oamenii să conducă un stil de viață sănătos. 

Numele mondial pe care compania a obținut – este rezultatul muncii grele și a tehnologiilor moderne. De asemenea, la cele de mai sus se adăuga design unic și standarde ridicate a calității. 

În ultimii 40-50 de ani, principala activitate a fost producția cîntarelor precise. Ce oferă posibilitatea de a obține astfel de cîntare care permit consumatorului să-și exercite controlul asupra sănătății. Tanita finanțează programe de cercetare care vizează studierea compoziției corpului uman.

Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Tanita
1 872 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți