SYNEPHRINE 60 capsule
Cod : 14519
În stoc :
Compară
Denumirea : SYNEPHRINE
Producator : NUTREND
255 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Sinefrină este o substanță cunoscută, deoarece se găsește în multe citrice. Această substanță se găsește în concentrații mici în lămâi, portocale, grapefruit și are un efect benefic asupra organismului.

Care este efectul său pozitiv asupra corpului uman și de ce este atât de necesar pentru noi?

Sinefrina este o substanță efectivă pentru oricine care dorește să slăbească. Până nu demult timp, efedrina era considerată unul dintre cele mai eficiente ingrediente din arzătoarele de grăsimi, dar din cauza efectelor sale negative această substanță este interzisă. În schimb, sinefrina a reușit a fi dovedită ca un puternic arzător de grăsimi fără efecte secundare și este un component de bază în arzătoarele de grăsimi.

Cum funcționează sinefrina

Efectul sinefrinei este similar cu adrenalina care este produsă în organismul uman. Unul dintre efectele adrenalinei stimulare procesului de producere de energie din celula de grăsime. Sinefrina acționează similar, suplimentarea adăugătoare cu sinifrină va spori mai activ arderea de grăsimi.

Cum se petrec aceste procese ?

Folosind sinifrina suplimentar organismul va produce mai multă căldură, ceea ce la rândul său va duce la o creștere a consumului de energie. Deoarece acest ingredient accelerează metabolismul, corpul nostru nu va putea să depună noi depozite de grăsime din cauza deficitei nutriționale, va folosi cele existente.
Prin administrarea sinefrinei suplimentar cu antrenamente veți arde calorii mai multe și ve-ți fi mai activi.

Sinefrina va ridica potențial energetic la un nivel mai înalt, va crește rezistența, iar acest lucru la rândul său va face antrenamentul mai eficient și mai productiv.

Nutriționiștii folosesc termenul: "indicele bazale al metabolismului". Aceste indice sunt bazate pe calculile: cantitatea de energie consumată zilnic de corpul tău în repaus. Este important de menționat că indicatorul indicelui metabolic este diferit pentru fiecare persoană. Acesta arată câte calorii are nevoie organismul pentru funcționarea normală. Dacă indicele metabolizmului de bază este ridicat, atunci riscul persoanei de a obține grăsime va fi minim. Sinefrina ajută la activarea și accelerarea metabolismului și crește indicele metabolice. După cum puteți vedea, acest arzător de grăsimi are suficiente avantaje și este recomandat pentru diete de slăbit.


Eficitatea SYNEPHRINE:

- oxidarea grăsimilor

- scădere în greutate

- crește energiea

- un antrenament mai productiv

- suprimă pofta de mâncare


DOZĂ RECOMANDATĂ: Administrați una capsulă cu 30 de minute înainte de antrenament.


Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională 1 capsulă
Extract de Citrus Aurantium   125 mg
- din care sinefrina   10 mg

Ingrediente: maltodextrină, extract de Citrus aurantium (8% sinefrină), capsulă de gelatină (gelatină, colorant dioxid de titan).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
308 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
204 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
199 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
255 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți