- 23%
NT AAKG Compressed 120 capsule
Cod : 5017
În stoc :
Compară
Denumirea : AAKG Compressed Caps
Producator : NUTREND
598 lei
772 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

AAKG este un supliment pre-antrenament recomandat sportivilor cu intensitate de antrenamente maximale. Arginina aminoacid din care se produce în organism oxid de azot ce delată vasele  sanguine(vazolidație) și normalizează tensiunea sanguină. Administrarea AAKG înainte de antrenament sporește vazolidațiea vaselor sanguine ce îmbunătățește aportul de oxigen și a substanțelor nutritive către mușchi, astfel încât mușchii lucrează la o intensitate mai înaltă.

Arginină alfa-cetoglutarat (sau AAKG) este un amestec de sare L-arginină (70%) și acid alfa-cetoglutaric (30%). Arginina este un aminoacid semiesențial care participă la sinteza oxidului nitric, reglează tonusul vascular și elimină produsele de degradare a proteinelor. Acidul alfa-ketoglutaric este esențial pentru ciclul Krebs și pentru eliminarea amoniacului. AAKG îmbunătățește nutriția țesutului muscular, accelerează regenerarea musculară și divizarea celulelor musculare. De asemenea, stimulează producția de hormon de creștere, este un antioxidant și are un efect imunostimulator. Suplimentul stimulează eficient metabolismul energetic, permițându-vă să vă antrenați mai mult și mai greu.

Efectele confirmate experimental ale argininei AAKG:
- creșterea forței și rezistenței;
- creșterea accelerată a masei musculare;
- recuperare accelerată;
- întărirea sistemului imunitar;
- îmbunătățirea funcției erectile.

DOZĂ RECOMANDATĂ: Doza recomandată înainte de sport cu 60 min 1 capsulă,după antrenament 1 capsulă

AMBALAJ: 120 capsule


Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională  1 capsulă

L-arginină-alfa-cetoglutarat  1100 mg

Ingrediente: arginină alfa ketoglutarat, capsulă de gelatină (gelatină, coloranți dioxid de titan și oxid de fier), stearat de magneziu de umplutură, agent anti-aglomerare dioxid de siliciu.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Z-konzept
629 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
548 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 9%
599 lei
544 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 13%
689 lei
598 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 23%
772 lei
598 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți