- 23%
AAKG Compressed Caps
Cod : 5017
În stoc :
Compară
Denumirea : AAKG Compressed Caps
Producator : NUTREND
598 lei
772 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

AAKG este un supliment pre-antrenament recomandat sportivilor cu intensitate de antrenamente maximale. Arginina aminoacid din care se produce în organism oxid de azot ce delată vasele  sanguine(vazolidație) și normalizează tensiunea sanguină. Administrarea AAKG înainte de antrenament sporește vazolidațiea vaselor sanguine ce îmbunătățește aportul de oxigen și a substanțelor nutritive către mușchi, astfel încât mușchii lucrează la o intensitate mai înaltă.

Arginină alfa-cetoglutarat (sau AAKG) este un amestec de sare L-arginină (70%) și acid alfa-cetoglutaric (30%). Arginina este un aminoacid semiesențial care participă la sinteza oxidului nitric, reglează tonusul vascular și elimină produsele de degradare a proteinelor. Acidul alfa-ketoglutaric este esențial pentru ciclul Krebs și pentru eliminarea amoniacului. AAKG îmbunătățește nutriția țesutului muscular, accelerează regenerarea musculară și divizarea celulelor musculare. De asemenea, stimulează producția de hormon de creștere, este un antioxidant și are un efect imunostimulator. Suplimentul stimulează eficient metabolismul energetic, permițându-vă să vă antrenați mai mult și mai greu.

Efectele confirmate experimental ale argininei AAKG:
- creșterea forței și rezistenței;
- creșterea accelerată a masei musculare;
- recuperare accelerată;
- întărirea sistemului imunitar;
- îmbunătățirea funcției erectile.

DOZĂ RECOMANDATĂ: Doza recomandată înainte de sport cu 60 min 1 capsulă,după antrenament 1 capsulă

AMBALAJ: 120 capsule

PRODUCĂTOR: Nutrend, Republica Cehă

Valoare nutrițională  1 capsulă

L-arginină-alfa-cetoglutarat  1100 mg


Ingrediente: arginină alfa ketoglutarat, capsulă de gelatină (gelatină, coloranți dioxid de titan și oxid de fier), stearat de magneziu de umplutură, agent anti-aglomerare dioxid de siliciu.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 23%
794 lei
612 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 27%
843 lei
612 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
558 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
640 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 23%
772 lei
598 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți