NO+Elite Shot 80 ml
Cod : 24891
În stoc :
Compară
Denumirea : NO+Elite Shot
Producator : QNT
53 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

NO+Elite Shot este un supliment unic care a fost formulat pentru a vă ajuta să formați masă musculară de calitate. Fiecare component are un efect sinergic și eficiență ridicată independentă. Această formula activă de componente este recomandată pentru atingerea performanțelor sportive. Ingredientele active va permite să efectuați un antrenament cu intensitate maximală. Administrați acest produs înainte de antrenament și veți vedea diferența.

BENEFICIILE PRE-ANTRENAMENT NO+ELITE SHOT
NO+ELITE SHOT contribuie la creșterea fluxului sanguin și promovează o mai bună oxigenare a mușchilor. Acest efect va duce la îmbunătățirea aportului de nutrienți în mușchi și, prin urmare, va stimula dezvoltarea musculară. Oxigenarea mai bună va contribui, la creșterea forței și rezistenței musculare în timpul antrenamentelor. Pe lângă efectele de mai sus NO+ELITE SHOT conține, taurină și un conținut ridicat de cofeină, ce va stimula la un nivel mai înalt de energie și va stopa oboseala. NO+ELITE SHOT este recomandat pentru orice persoană care face sport și dorește maximum performanțe sportive. Este comod de folosit și este disponibil în arome de cireș-struguri. Menit să fie consumat înainte de un antrenament intens, acest booster vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

PRODUSUL ESTE DESTINAT

- performanțe sportive

- energie maximală la antrenament

- contribuie la formarea oxidului nitric

- sporește vasodilatare

Se administrează 15 ml înainte de antrenament


Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoare nutrițională 15 ml
Energie   7,5 kcal / 31,2 kJ
Grăsimi   0 g
Carbohidrați   0 g
Proteine   <0,09 g
Sare   0 g
Beta-alanină   750 mg
L-arginină   750 mg
Taurină   375 mg
Citrulină malat   187,5 mg
Cofeină   75 mg
Glucuronolactonă   46,8 mg

Ingrediente; apă, beta-alanină, L-arginină, taurină, citrulină malat, cafeină anhidră, glucuronolactonă, aromă, maltodextrină, îndulcitori: E955, E961, conservanți: E210, E200.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 37%
62 lei
39 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 37%
62 lei
39 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
49 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți