- 37%
Energizant pre-antrenament N1 SHOT, 60 ml
Cod : 5539
În stoc :
Compară
Denumirea : N1 SHOT
Producator : NUTREND
39 lei
62 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

N1 SHOT stimulator energetic în formă lichidă pentru utilizare și asimilare imediată. N1 SHOT conține cele mai eficiente substanțe pentru a promova pomparea incredibilă a mușchilor. N1 SHOT este conceput pentru sportivii care doresc să obțină performanțe maxime. Un efect de stimulare prelungit!

Ingrediente eficiente;

2500 mg beta-alanină. Efectul principal a beta-alaninei reducere oboselii și epuizării în timpul antrenamentului, reducerea producției de acid lactic, creșterea puterei, creșterea rezistenței anaerobe, precum și îmbunătățirea performanței sportive.
2000 mg AAKG. AAKG este un supliment pre-antrenament recomandat sportivilor cu intensitate de antrenamente maximale. Arginina aminoacid din care se produce în organism oxid de azot ce delată vasele  sanguine (vazolidație) și normalizează tensiunea sanguină. Administrarea AAKG înainte de antrenament sporește vazolidațiea vaselor sanguine ce îmbunătățește aportul de oxigen și a substanțelor nutritive către mușchi, astfel încât mușchii lucrează la o intensitate mai înaltă.
1000 mg taurină. Taurina este un aminoacid neesențial, este recomandată pentru stimularea funcţiei cognitive. Ajută la îndepărtarea oboselii, creşte capacitatea de concentrare şi coordonarea mişcărilor. Este foarte important pentru sportivi (indiferent de disciplină) să mențină niveluri adecvate de taurină în timpul și după antrenament, ceea ce garantează o creștere rezistenței, consolidarea imunității, stabilizarea sistemului nervos central și sistemului cardiovascular.
500 mg glucuronolactonă. Glucuronolactona este un metabolit al glucozei, care este produs în mod natural în corpul nostru. În timpul activității fizice, ajută la creșterea energiei.
500 mg guarana. Guarana (paullinia cupana) este plantă care conține cofeină. Extract de Guarana este un adaptogen care ajută organismul să se adapteze la o activitate fizică crescută. Guarana în timpul activității fizice este recomandată pentru a crește eficiența și durata antrenamentului.
200 mg cofeină. Cofeina crește și îmbunătățește concentrația și contracțiele musculare, ce este un avantaj în multe sporturi. Acest lucru înseamnă antrenament mai intensiv și mai îndelungat, fără senzație de oboseală. De asemenea, cofeina crește metabolismul grăsimilor, ceea ce duce la accelerarea arderii grăsimilor ca sursă de energie.
200 mg colină. Colina face parte din vitamine grupei B (vitamina B4). Pozitiv acționează asupra sistemului nervos central, are un efect benefic asupra transmiterii impulsurilor nervoase, ceea ce îmbunătățește performanța la efort.

PRODUSUL ESTE DESTINAT

- energie maximală la antrenament

- contribuie la formarea oxidului nitric

- sporește vasodilatare

DOZA RECOMANDATĂ: Serviți un șot 60 ml înainte de antrenament cu 15 minute.

AMBALARE: 60 ml

PRODUCĂTOR NUTREND Cehia

Gamă largă de produse, cea mai recentă tehnologie, angajament fără compromisuri față de calitate, sunt ceea ce face ca compania NUTREND să fie unul dintre cei mai importanți producători europeni de suplimente nutritive pentru sport și stil de viață activ. Calitatea înaltă a produselor a fost confirmată nu numai de sportivii profesioniști, ci și de Comitetul antidoping al Republicii Cehe.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională  60 ml

Beta-alanină   2500 mg

L-arginină   2000 mg

Taurină   1000 mg

Glucuronolactonă   500 mg

Cofeină   200 mg

Extract de guarana   500 mg

Extract de ceai verde   250 mg

DMAE (dimetilaminoetanol)   20 mg

Colină   200 mg


Ingrediente: aromă portocale:  apă, beta-alanină, L-arginină, taurină, regulatori de aciditate acid citric și acid malic, glucuronolactonă, extract de guarana (10% cofeină, colorant caramel), clorură de colină, extract de ceai verde (40% L-teanină), acid L-ascorbic antioxidant, cofeină, sorbat de potasiu conservant, aromatizant, bitartrat de L-dimetilaminoetanol, benzoat de sodiu conservant, îndulcitori acesulfam K, sucraloză, steviol-glicozide și neohesperidină DC.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 37%
62 lei
39 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 37%
62 lei
39 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți