- 40%
L-arginină 5000 100 caps
Cod : 3835
În stoc :
Compară
Denumirea : L-arginine 5000
Producator : Z-Konzept
436 lei
727 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Pentru persoanele ce duc un stil de viață activ, arginina este un aminoacid foarte atractiv, deoarece are două aspecte interesante. În primul rând, în timpul antrenamentelor intense, dietei sau stresului, arginina nu este produsă în organismul uman în cantități suficiente. Prin urmare, este important să oferiți adăugător acest aminoacid pentru a susține metabolismul proteinelor. În al doilea rând, arginina este singurul precursor al oxidului nitric (NO), moleculă bioactivă care dilată vasele sangvine. Acest lucru duce la un flux de sânge mai mare, ceea ce înseamnă că mai mulți nutrienți și oxigen sunt transportați în mușchi, ceea ce este necesar în special în timpul antrenamentului.

PRODUSUL ESTE DESTINAT

- pentru cresterea masei musculare. După cum știți, pomparea eficientă în culturism depinde în întregime de oxidul nitric, crescând fluxul de sânge către fibrele musculare. Acest lucru asigură mușchiul cu oxigen, creatină și glucoză. Deoarece principalul donator de oxid nitric din corpul uman este arginina, beneficiile acestei substanțe pentru creșterea musculară sunt evidente. Nu cu mult timp în urmă, oamenii de știință au descoperit noua proprietate a argininei. După cum sa dovedit, arginina stimulează accelerarea diviziunii celulare în țesutul muscular, ceea ce duce la o creștere accelerată a masei musculare. Cu scopul de a crește în masă musculară se recomandă de a folosi arginina înainte de antrenament cu jumătate de oră 5 capsule (5 g).

- pentru a crește producția de hormon de creștere. Efectul potențial al argininei este de a crește cantitatea de hormon de creștere, hormon care stimulează creșterea masei musculare și arderea de grăsimi. Dacă doriți să obțineți creștere nivelului de hormon de creștere, este de preferat să administrați arginină înainte de a merge la culcare. Se recomandă administrarea trei capsule (3 g) zilnic înainte de culcare.

- pentru îmbunătățirea circulației sângvine. Arginina este des folosită în medicină: în tratamentul aterosclerozei și calcificării vasculare, pentru îmbunătățirea funcției creierului și memoriei prin îmbunătățirea circulației sângelui. Îmbunătățește starea funcțională a sistemului cardiovascular: favorizează delatarea vaselor coronare, normalizează tensiunea arterială. Ca urmare, vasele de sânge se dilată, tensiunea arterială scade și aportul de oxigen și nutrienți în țesuturi crește. Se recomandă în fiecare dimineata dupa micul dejun doua capsule (2 g).

- pentru recuperarea post antrenament. Participă la utilizarea produselor de descompunere a proteinelor, neutralizează amoniacul, transformă acestuia în uree și excreția din organism. Posedă activitate antioxidantă, elimină efectul distructiv al radicalilor liberi. Se recomandă după antrenament două capsule ( 2 g).

DOZĂ RECOMANDATĂ: Administrați 5 capsule înainte de antrenament

AMBALAJ: 100 de capsule

PRODUCĂTOR: Z-Konzept, Germania

Descriere brand

Marca germană Z-Konzept este renumită prin abordarea sa serioasă în ceea ce privește producția de nutriție sportivă. Acest brand este fondat de savantul biochimist german și specialist în nutriție sportivă Rainer Circelbach, care în trecut a fost la originea brandurilor europene cu nume mondial.Dorința și posibilitatea de a produce nutriție sportivă, cu accent pe calitatea înaltă și efecitate maximală, l-au încurajat să-și formeze propriul brănd. 

Toate ingredientele active pentru produse au fost examinate științific. Z-Konzept sunt susținători abordării progresive a tehnologiilor sale. În produsele acestui brand nu veți găsi nimic în plus în compoziție. 

Principalul avantaj este formule inovatoare și dovedite, unde se folosesc de preferință componente active cu efect dovedit. 

În fabricare sunt folosite ingrediente de calitate europeană, iar în ce privește produselor specializate sunt folosite extracte și componente de la renumiți producători.

Detalii

Valoare nutrițională 5 capsule

Valoarea energetică 102 kJ  24 kcal

Grăsimi  <0,1 g

Carbohidrați  <0,1 g

Proteine  5,6 g

Sare  <0,1 g

L-arginină  5020 mg

Ingrediente; сlorhidrat de L-arginină (86,4%), gelatină (capsulă), agent de eliberare săruri de magneziu ale acizilor grași, ulei vegetal (ulei de palmier), coloranți (dioxid de titan, tartrazină).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
468 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
453 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Z-konzept
SALE
436 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți