Amino Power Liquid, 500ml
Cod : 14656
În stoc :
Compară
Denumirea : Amino Power Liquid 500ml
Producator : NUTREND
524 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

AMINO POWER LIQUID conține o gamă largă de aminoacizi sub formă lichidă, ceea ce asigură cea mai rapidă transportare aminoacizilor către mușchi. Produsul conține hidrolizat proteic PeptoPro®, care conține fracțiuni de cazeină di- și tri-peptide. Imbogatita cu aminoacizi L-arginina si L-ornitina. În timpul efortului fizic intens, are loc pierdere de aminoacizi, împreună cu alte substanțe importante. Aminoacizii sunt elementele de bază ale fiecărei proteine. Aportul suficient de proteine de calitate împreună cu un spectru optim de aminoacizi contribuie la creșterea și refacerea musculară. Aminoacizii cu lanț ramificat sunt aminoacizi esențiali pe care organismul trebuie să-i obțină din alimente deoarece nu pot fi sintetizați din alte surse în organism.
- conține 12.600 mg de aminoacizi per porție
- conține în plus L-ornitină și L-arginină

PeptoPro® este peptid opținut prin tehnologii moderne derivată din proteina din lapte. Conține toți cei 20 de aminoacizi necesari pentru sinteza proteinelor musculare. PeptoPro® conține aminoacizi sub formă de di- și tri-peptide. Aceste molecule sunt atât de mici încât nu au nevoie să fie digerate și pot fi absorbite rapid de organism și livrate în mușchi.
PeptoPro® nu conține lactoză și grăsimi și datorită proprietăților sale unice se dizolvă complet chiar și în apă rece.
PeptoPro® are multe beneficii pentru sportivi și pasionați de sport, cum ar fi:
• Livrarea aminoacizilor către mușchi în timpul exercițiilor de mare intensitate
• Creșterea sintezei proteinelor musculare în timpul și după efort
• Creșterea activității fizice și a rezistenței anaerobe
• Accelerarea recuperării după antrenament
• Eficacitatea confirmată de mai multe studii multicentrice pe oameni
• PeptoPro® este un brand binecunoscut în lumea nutriției sportive
• Se dizolvă complet chiar și în apă rece
• Produs de origine naturala, sanatos și sigur
Doza recomandată: Porție este de 40 ml de 1-2 ori pe zi, de preferință imediat după orice activitate fizică sau seara înainte de culcare. Doza zilnică maximă este de 80 ml. Nu depășiți doza recomandată. Agitați înainte de utilizare. Produsul deschis, se păstrează la temperaturi sub 10°C și se utilizează în decurs de 2 luni.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională   40 ml

Valoare energetică   225 kJ / 53 kcal

Proteine 12,4 g

Carbohidrați  0 g

Zahar  0 g

Grăsime  0,06 g

Sare  0,1 g

Spectru de aminoacizi:

L-alanină 654 mg

L-arginină 1706 mg

Acid L-aspartic 668 mg

L-cisteină 4 mg

Acid L-glutamic 1591 mg

Glicină 1539 mg

L-histidină 167 mg

Hidroxilizină 86 mg

Hidroxiprolină 821 mg

L-izoleucină ** 238 mg

L-leucina ** 509 mg

L-lizină * 502 mg

L-metionină * 162 mg

L-fenilalanină * 292 mg

L-prolină 1146 mg

L-serină 423 mg

L-treonină * 253 mg

L-tirozină 219 mg

L-valină ** 384 mg

L-triptofan * 32 mg

Ornitină 948 mg

* EAA - aminoacizi esențiali

** BCAA - Aminoacizi esențiali cu lanț ramificat


Ingrediente: apă, hidrolizat de gelatină de vită, hidrolizat de cazeină PeptoPro®, clorhidrat de L - arginină, clorhidrat de ornitină, acid citric regulator al acidității, emulsie tropicală (ulei de floarea-soarelui, arome, coloranți E 160a și E 160e), îndulcitori acesulfam K și sucraloză. , conservanți acid sorbic și benzoat de sodiu, emulgatori ai mono- și digliceridelor acizilor grași.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
515 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
527 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
- 10%
578 lei
520 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
475 lei
Cumpără 1 click
- 5%
530 lei
506 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
565 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 10%
598 lei
538 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
524 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți