Omega 3, 60 caps top3
Cod : 1939
În stoc :
Compară
Denumirea : Omega3
Producator : QNT
324 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Supliment  sportiv de înaltă calitate creat pe bază de ulei de pește purificat, cu un conținut ridicat de acizi grași EPA și DHA, acționează benefic asupra sistemului cardiovascular. Produsul conține acizi grași nesaturați, care nu se sintezează în organism, iar în lipsa lor există o varietate de tulburări fiziologice în organism.

Destinat pentru;

- funcționarea corectă a creierului ( 15% omega-3 fac parte din creer)

- asigură transmiterea normală a impulsurilor nervoase

- stimulează concentrarea mentală și memoria

- efecte pozitive asupra activității cardiace

- reduce riscul de boli cardiovasculare


Recomandare; administrați 1-5 capsule pe ziDescriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoarea nutrițională 5 capsule

Energie 420 kj / 100 kcal

Grăsimi   5 g

- grăsimi saturate  1 g

Carbohidrați   0 g

Proteină   0 g

Sare   0 g

Ulei de pește   5000 mg

- dintre care EPA   900 mg

- dintre care DHA   600 mg

Vitamina E   30 mg


Ingrediente; ulei de pește, apă, gelatină, glicerină, vit. E (d-alfa-tocoferol).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți