Omega 3, 60 caps top3
Cod : 1939
În stoc :
Compară
Denumirea : Omega3
Producator : QNT
236 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Supliment  sportiv de înaltă calitate creat pe bază de ulei de pește purificat, cu un conținut ridicat de acizi grași EPA și DHA, acționează benefic asupra sistemului cardiovascular. Produsul conține acizi grași nesaturați, care nu se sintezează în organism, iar în lipsa lor există o varietate de tulburări fiziologice în organism.

Destinat pentru;

- funcționarea corectă a creierului ( 15% omega-3 fac parte din creer)

- asigură transmiterea normală a impulsurilor nervoase

- stimulează concentrarea mentală și memoria

- efecte pozitive asupra activității cardiace

- reduce riscul de boli cardiovasculare


Recomandare; administrați 1-5 capsule pe ziValoarea nutrițională 5 capsule

Energie 420 kj / 100 kcal

Grăsimi   5 g

- grăsimi saturate  1 g

Carbohidrați   0 g

Proteină   0 g

Sare   0 g

Ulei de pește   5000 mg

- dintre care EPA   900 mg

- dintre care DHA   600 mg

Vitamina E   30 mg


Ingrediente; ulei de pește, apă, gelatină, glicerină, vit. E (d-alfa-tocoferol).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți