SALE
Whey Amino 10000, 100 tabs
Cod : 3681
În stoc :
Compară
Denumirea : Compress Whey Amino 10000
Producator : NUTREND
599 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

WHEY AMINO 10000 este 100% hidrolizat proteic din zer în formă practică de tablete. Tablete sunt într-o formă de dozare precisă și practic de depozitat, fiecare tabletă conține 2000 mg de hidrolizat de proteină din zer. Raportul de aminoacizi din acest produs este perfect echilibrat. Aminoacizii în culturism și sport sunt extrem de importanți pentru recuperarea musculară după antrenament, păstrarea masei musculare în timpul perioadelor de slăbit, precum și pentru creșterea musculară. În timpul antrenamentului cu intensitate medie sunt folosiți de către organism în jurul de 80% din toți aminoacizii liberi - acest lucru subliniază importanța suplimentării cu aminoacizi pentru recuperarea rapidă și creșterea musculară. Aminoacizii se diferă de proteine prin rată de absorbție mai mare și este necesar în timp și imediat după antrenament, precum și dimineața. De asemenea, aminoacizii sunt recomandați persoanelor cu reacție alergică la lactoză.                              

Pentru cine și când să administrează aminoacizii;
- pentru a crește masa musculară să recomandă să administrați aminoacizi înainte și după antrenament, precum și dimineața, deoarece în aceste momente este necesar un aport înalt de aminoacizi;
- pentru recuperare în sport, dupa antrenament și înainte de culcare seara;
- protejează masa musculară de catabolism în timpul antrenamentelor şi a dietelor de slăbire, în această perioadă, aminoacizii pot fi administrați mai des: înainte și după antrenament, dimineața și între mese;
- se mai recomandă în cazuri cînd în raționul zilnic este dificită de proteină, se administrează de trei ori pe zi la fiecare masă;
- pentru imunitate, precum și în perioade de stres psiho-emoțional crescut, se administrează dimineața pe stomacul gol.

Porție - 5 tablete.


Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională 5 comprimate

Valoare energetică 220 kJ / 50 kcal

Proteine 10 g

Carbohidrați 1,3 g

- zaharuri 0,4 g

Grăsimi 0,8 g

- din care acizi grași saturați 0,5 g

Sare 0,08 g

L-valină **   573 mg

L-tirozină   304 mg

L-triptofan *   140 mg

L-treonină *   725 mg

L-serină   532 mg

L-prolină   567 mg

L-fenilalanină *   322 mg

L-metionină *   182 mg

L-lizină *   899 mg

L-leucina **   1053 mg

L-izoleucină **   567 mg

L-histidină   182 mg

Glicină   187 mg

Acid L-glutamic   1713 mg

L-cisteină   240 mg

Acid L-aspartic   1070 mg

L-arginină   269 mg

L-alanină   480 mg

* EAA - aminoacizi esențiali

** Aminoacizi cu lanț ramificat BCAA


Ingrediente: 96% proteine din zer hidrolizat, agenți de încărcare din fosfat de calciu, celuloză microcristalină și silice,  stearat de magneziu, agenți de îngroșare hidroximetilpropilceluloză, celuloză microcristalină și talc.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
576 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 23%
772 lei
598 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
558 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
559 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 23%
794 lei
612 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
SALE
599 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți