- 20%
cumpără NUTREND GLUTAMINE, 300 g în Chișinău
cumpără NUTREND GLUTAMINE, 300 g în Chișinău
NUTREND GLUTAMINE, 300 g
Cod : 4789
În stoc :
Compară
Denumirea : NUTREND GLUTAMINE, 300 g
Producator : NUTREND
540 lei
675 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

L-glutamina este unul dintre cei mai răspîndiți aminoacizi din mușchii scheletici. Aminoacizii sunt elementele de bază ale fiecărei proteine, suplimentare adăugătoare cu proteine ce conțin o gamă optimă de aminoacizi, contribuie la creșterea și refacerea masei musculare. În timpul antrenamentelor intensive efectuate de sportivi ce se antrenează pentru rezultate sportive, există pierdere de aminoacizi, împreună cu alte substanțe importante. Deficita de aminoacizi după efort stopează recuperarea și în viitor performanțele sportive. Aminoacidul L-glutamină face parte din proteină și este purtător de azot. Suplimentarea adecvată asigura recuperarea mușchilor scheletici, cu condiția menținerii echilibrului azotului. În porție de 5 g de glutamină primiți mai multă L-glutamină decât în 120 de grame de carne de vită slabă, pui sau ouă. L-glutamina de la companiea NUTREND este realizată prin tehnologia de fermentare.

Beneficiile glutaminei;
- protejează și regenerează fibrele musculare
- susține producția hormonului de creștere și, prin urmare, și funcționarea celulelor musculare
- creează o stare anti-catabolică, prevenind astfel pierderea masei musculare
- îmbunătățește echilibrul de azot
- reglează producția de glicogen în ficat
- ameliorează durerile musculare
- susține procesarea glucozei după antrenament
- îmbunătățește sistemul imunitar și este o profilaxie excelentă a bolilor

Doza recomandată:
Porție 5 g (2 lingurițe rase) se dezolvă cu apă 100-200 ml, se administrează după antrenament și înainte de somn.Valoarea nutrițională;   porție - 5 g

L-glutamină5 g


Ingrediente: L-glutamină

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
534 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
- 16%
595 lei
499 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Z-konzept
558 lei
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 20%
675 lei
540 lei
Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți