OMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS, 120 capsule
Cod : 8207
În stoc :
Compară
Denumirea : OMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS
Producator : NUTREND
599 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

OMEGA-3 PLUS CAPS COMPRESS omega 3 în capsule moi de gel cu vitamina D. 

OMEGA-3 este fabricat în capsule speciale de gel care încetinesc în mod semnificativ degradarea substanțelor active. OMEGA-3 SOFTGEL CAPS conține ulei de pește obținut exclusiv din hamsii - pești prinși în curentul peruvian (Humboldt), care este considerat cel mai curat ecosistem marin din lume.

OMEGA-3 conține concentrație ridicată de EPA și DHA, fiecare capsulă conține 301 mg de acid eicosapentaenoic (EPA) și 210 mg de acid docosahexaenoic (DHA). Omega-3  este benefic pentru activitatea creierului, susține funcția normală a inimii și vederea. Efectele benefice se obțin cu un aport zilnic de 250 mg EPA și DHA.

OMEGA 3 PLUS se recomandă pentru:

- vitalitate mai înaltă

- susține funcția normală a inimii, creerului și vederea

- contribuie la creșterea și dezvoltarea normală a copiilor

- reducerea colesterolului rău

Doza recomandată: administrați 1-2 capsule zilnic. Doza zilnică maximă este de 2 capsule.


Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională  2 capsule;

Ulei de peste    2000 mg

- din care acid eicosapentaenoic (EPA)   602 mg

- din care acid docosahexaenoic (DHA)   420 mg

Vitamina D    320 μg = 400% *

* Aport zilnic recomandat


Ingrediente: ulei de pește, capsulă de gelatină (gelatină de vită, glicerină, apă).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți