XC19 PHEDRA CUT LIPO X 80 CAPSULES
Cod : 10392
În stoc :
Compară
Denumirea : USN PHEDRA CUT LIPO XT
Producator : USN
668 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

LIPO X este un activator de ardere de grăsimi de la marca britanică USN. Formulă inovatoare cu ingrediente efective pentru pierderea rapidă în greutate. 

SINETROL ® este un extract brevetat de citrice standardizat 60% polifenoli, 10% flavanoizi și este efectiv pentru arderea grăsimilor corporale, dovedit prin multe studii clinice.
Extracte de portocale și grapefruit sunt selectate pentru a crea o sinergie de polifenoli bioactivi care vor stimula lipoliza (arderea de grăsimi).
Lipoliza este un proces catabolic care descompune trigliceridele stocate în celulele adipoase (adipocite), eliberând acizi grași liberi și glicerol pentru energie.
Acțiunea Sinetrol ® se bazează pe mecanismul său unic de acțiune: Fat Shredding Technology ® . Ingredienții activi din Sinetrol ® ajuta la stimularea lipolizei prin inhibarea fosfodiesterazei-4, enzima care catalizează hidroliza adenozin monofosfat ciclic (cAMP). Nivelurile mai mari de cAMP conduc la o rată crescută de oxidare a trigliceridelor, care sporește în mod natural eliberarea acizilor grași liberi din celulele grase.

PRODUSUL ESTE DESTINAT

- accelerarea metabolismului grăsimilor

- suprimă apetitul

- reduce cantitatea de grăsime

- scăderea în greutate

- reduce oboseala

- stimularea de energie

- creșterea rezistenței

DOZĂ RECOMANDATĂ: Serviți două capsule de două ori pe zi înainte de mîncare sau patru capsule odată dimineața înainte de micul dejun sau  antrenamentul de dimineața.

AMBALAJ: 80 capsule

AROME: Neutru

PRODUCĂTOR: USN, Anglia

Descriere brand
Detalii

Informații nutriționale pentru 4 capsule

Sinetrol® (Citrus paradisi L., Paullinia cupana Kunth, Citrus sinensis L. Osbeck)  900 mg

EnXtra ™ (Alpina Galanga)  200 mg

Extract de ceai verde (Camellia sinensis)  50 mg

Total cofeină  200 mg

VITAMINE SI MINERALE

Acid pantotenic  0,9 mg 16%

Vitamina B6  0,30 mg 21%

Zinc  1,60 mg 16%


INGREDIENTE

Sinetrol® [extract de grapefruit (Citrus paradisi L.), extract de semințe de guarana (Paullinia cupana Kunth), extracte de portocale (Citrus sinensis L. Osbeck)], umplutură (celuloză microcristalină), capsulă vegetală [agent de glazurare (hidroxipropil metilceluloză), coloranți (silicat de potasiu aluminiu, dioxid de titan, oxizi și hidroxizi de fier)], cafeină anhidră naturală (extract de boabe de cafea verde), EnXtra ™ (extract de rădăcină Alpinia galanga 10: 1), extract de ceai verde (extract de frunze de Camellia sinensis 20: 1), agenți anti-aglomerare (săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu), bisglicinat de zinc, D-pantotenat, calciu, piridoxină HCI.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
587 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
552 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți