100% WHEY PROTEIN 900 g
Cod : 5542
În stoc :
Compară
Denumirea : 100% WHEY PROTEIN, 900 g
Producator : NUTREND
795 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis100% WHEY PROTEIN – variantă clasică de proteină din două componente 75% * pentru un rezultat constant ridicat în antrenamentele tale!

100% WHEY PROTEIN este un produs proteic compus dintr-un amestec de concentrat din zer non-denaturat (filtrare rece) și izolat proteic din zer.

De ce nedenaturarea proteinelor este importantă? Când proteina este filtrată la temperaturi ridicate, sunt reduse proprietățile imunostimulatoare și asimilarea sa biologică. Prin urmare, proteina non-denaturată 100% WHEY PROTEIN vă întări imunitatea! Anume, imunitatea ridicată permite sportivilor să se mențină la vârful formei fizice și să nu se îmbolnăvească. Datorită compoziției ideale a aminoacizilor, această proteină este perfect asimilată chiar și la persoanele cu digestia cea mai "capricioasă".

Separat, vreau să vă atrag atenția asupra varietății de arome. Sunt 10! (Banane, biscuiți, afine, cafea cu gheață, fistic, zmeură, căpșuni, vanilie, pina colada, tiramisu). Unul dintre avantajele 100% WHEY PROTEIN Nutrend poate fi numit un conținut relativ scăzut de zahăr pe porție și 100 g produs, doar 1,6 g. și 5,3 gr. Deci, produsul este excelent pentru o dietă cu un conținut scăzut de carbohidrați și un nivel ridicat de proteine.

Produsul se dizolvă perfect în sheiker obișnuit în apă rece, iar dacă îl amestecați în lapte cald în blender, va satisface chiar și cel mai pretențiose gusturi iubitorilor de milkshake. De asemenea, unul dintre avantajele acestui produs este variabilitatea mare a ambalajelor sale (0,5 kg, 0,9 kg, 2,25 kg, 2,85 kg, 4 kg).


Vă dau o recomandație: nu luați ambalaje mari de proteine (mai mult de 2,5 kg), deoarece una și aceiași aromă vă va plictisi, iar în ambalaj va rămâne mai mult de jumătate. Prin urmare, procurați în loc de un pachet de 2 kg, de preferință 4 pachete de 0,5 kg cu arome diferite. Deci, nu ve-ți fi plictisiți de una și aceiași aromă (acum aveți 4!) și produsul va fi proaspăt (după deschiderea ambalajului, este mai bine să fie consumat maximum în 4 săptămâni. Cu 100% WHEY PROTEIN, veți adăuga cu ușurință la dieta zilnică 30-100 g de proteină în fiecare zi, fără calorii suplimentare! În același timp, ve-ți fi satisfăcuți de arome delicioase. Această proteină este recomandată pentru cei care doresc să crească în masa musculară sau pentru cei ce doresc să reducă grăsimea subcutonată.

De asemenea, acest produs este perfect pentru sportivi ce fac sport (haltere, powerlifting, culturism, arte marțiale, sporturi de joc etc.)  pentru accelerarea procesului de refacere țăsutului muscular. Administrați 100% WHEY PROTEIN între mese în timpul zilei. Dacă aveți un antrenament în seara asta, atunci o porție vă recomandăm să serviți aproximativ la 11: 00 și o porție după antrenament timp de 20-30 de minute pentru refacere. Pentru a face acest lucru, nu uitați să luați un shaiker și o porție de proteină. Proteina este mai bine să fie amestecată imediat înainte de utilizare (este o recomandație)


Și în sfârșit, vreau să spun despre îndulcitorii folosiți în 100% WHEY PROTEIN - stevia și sucraloză. Până în prezent, sunt cei mai practici și siguri dintre îndulcitori. Apropo, pentru adepții dietelor ceto, acești îndulcitori nu stimulează secreția de insulină, așa cum aspartamul sau acesulfam de potasiu.

Deci, produsul sa dovedit a fi foarte echilibrat și util! Recomand!


PRODUSUL ESTE DESTINAT:

- creșterea masei musculare

- recuperarea efectivă după efort

- supliment adăugător în timpul zilei

RECOMANDAȚIE: Administrarea după antrenament una porție și adăgător 1-3 porții în timpul zilei

UTILIZARE: Porție - 30 g, corespunde 2 măsuri se dizolvă în 200 ml de apă

AMBALARE: 900 g

AROME: Ciocolata-cacao, banana, capsuni, zmeura, biscuit, afine, cafea rece, pina colada, tiramisu.

PRODUCĂTOR: Nutrend, Republica Cehă

Valoarea energetică  porție - 30 g

Valoarea energetică      475 kJ / 112 kcal

Grăsime     1,3 g

inclusiv acizi grași saturați  0,8 g

Carbohidrați   2,2 g

inclusiv zahăr   1,6 g

Fibre    0,4 g

Proteine    22,7 g

Sodiu  0,5 g

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
795 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Bulk powders
847 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți