- 16%
BCAA MEGA STRONG POWDER, 300 g
Cod : 8921
În stoc :
Compară
Denumirea : BCAA MEGA STRONG POWDER 300 g
Producator : NUTREND
499 lei
595 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Acest produs excelent conține o combinație extraordinară de substanțe active cu efect instant. Componentele principale sunt aminoacizii esențiali BCAA (L-Leucine, L- Isoleucină și L-Valină). Raportul acestor aminoacizi este 4: 1: 1 

De asemenea, conține L-Glutamină. Acesta minimizează distructia mușchilor, joacă un rol important în procesul de metabolizare a proteinelor, creșterea volumului celular și prevenirea catabolismului. Iar 3 aminoacizi intr-adevar au un efect cu adevărat magic asupra corpului nostru: 

Leucina - reduce glicemia, contribuind la creșterea producției de hormon de creștere, este implicată activ în refacerea țesutului muscular, pielii și oaselor; I

Soleucina - stabilizează nivelul de zahăr din sânge, ajută la creșterea rezistenței generale a corpului și accelerează refacerea țesuturilor musculare deteriorate. 

Valina - accelerează creșterea mușchilor și previne distrugerea proteinelor din organism, ajută țesutul muscular să se recupereze mai rapid, reduce timpul de vindecare al microtraumei mușchilor, îmbunătățește semnificativ echilibrul de azot; 

Aminoacizii esențiali servesc ca catalizatori pentru metabolism - restabilesc în mod activ fibrele musculare, stimulează producerea de hormoni de creștere a organismului și reamplifică echilibrul energetic. Datorită acțiunii acestor compuși organici, îmbătrânirea musculară încetinește, iar grăsimea este arsă mult mai eficient. Este ușor de ghicit că, având un astfel de set de calități unice, BCAA-urile găsesc cu ușurință aplicația în sport. 

Unicitatea constă în faptul că, spre deosebire de alți aminoacizi, hrănește mușchii direct cu energie. Majoritatea compușilor organici sunt depozitați în ficat, ceea ce înseamnă că metabolismul lor este lent și mai puțin eficient. BCAA, nimerind în corpul uman, începe imediat activitatea viguroasă. Deaceea , sportivii cu placere utilizeaza aminoacizi esențiali.

BCAA pentru Slăbire

 Mulți oameni pun întrebarea - „folosesc Bcaa  in pierderea în greutate?”  Studiile au arătat că aportul de aminoacizi esențiali contribuie la oxidarea grăsimilor și la suprimarea apetitului.  Antrenorii recomandă administrarea de BCAA dimineața pe stomacul gol și între mese pentru a suprima foamea.  Administrarea  BCAA în timpul pierderii din greutate,  vă vor pastra mușchii, ceea ce îi ajută pe sportivi să nu piardă din rezistenta iar atletilor sa-si antreneze muschii abdominali. Un bărbat adult (nu un sportiv) care cântărește aproximativ 80 de kilograme trebuie să primească aproximativ 7 grame de aminoacizi pe zi.


Beneficiile BCAA

Beneficiile vor fi semnificative numai in lipsa de proteine.  Adică, cu o alimentație de proastă calitate și un efort fizic ridicat.  Necesitatea tuturor aminoacizilor poate fi acoperită de proteine .  Dacă din orice motiv nu doriți sau nu puteți acumula proteine , BCAAs sunt pur și simplu necesare pentru dumneavoastră.

 În cazul unei alimentații competente și a unui aport proteic, BCAA poate fi uneori utilizat ca un substitut pentru mâncare - nu vor permite mușchilor să „se ardă” și  vor inhiba senzația de foame.  Este convenabil să administrati BCAA imediat după antrenament, în special pentru cei cărora le place să ia proteine cu lapte, iar in bagajul sportive , laptele se inacreste rapid.  BCAA va devein o alimentare excelentă după antrenament până când veți ajunge la proteine. Maratonierii, schiorii, bicicliștii, înotătorii folosesc BCAA în timpul antrenamentelor și competiției mai mult de o oră.  De regulă, sunt folosiți agenți izotonici cu BCAA.  De la distanță, aportul de proteine poate cauza probleme digestive, motiv pentru care BCAA este ideal.


Итак, польза BCAA:

Deci, beneficiile BCAA:

 • „livrarea” rapidă a aminoacizilor în mușchi
 • oprirea “arderii” musculare în timpul și după antrenament
 • furnizor de energie musculară (mai ales destul de relevant în sporturile de anduranță)
 • suprimând foamea și îmbunătățind arderea grăsimilor
 • accelerarea sintezei proteice în organismDaunele  BCAA 

BCAA poate provoca daune organismului  într-un singur caz - un produs de proastă calitate!  Prin urmare, alegeți mărfurile producătorilor europeni, cum ar fi Nutrend (Republica Cehă), ZKonzept (Germania), USN (Anglia), bulk nutrition (Anglia).  În Europa există un control strict al calității materiilor prime și al produselor.

 Cum să administrați BCAA pulbere?

 Praful este cea mai economică formă de eliberare.  Cei care vor să economisească se straduie să cumpere pulbere BCAA.

Administrarea  BCAA în pulbere are o serie de caracteristici: pulberea este slab solubilă în apă

Cel mai obișnuit mod de a administra BCAA în pulbere: o porție este pur și simplu diluată într-un agitator și consumată în timpul antrenamentului.

Aportul optim si  recomandat de aminoacizi BCAA 

 • de 2-5 ori pe zi:
 • Imediat după trezire;
 • în zilele de antrenament - înainte de antrenament, în timpul, imediat după antrenament,
 • în zilele de odihnă – in timpul mese pe parcursul zilei;
 • înainte de a merge la culcare.


DESTINAT PENTRU:

- pentru a se proteja împotriva distructiei musculare

 - pentru a crește rezistența organismului si cea musculară

- pentru recuperare după antrenament

- pentru sinteza proteinelor și creșterea mușchilor

 

DOZĂ RECOMANDATĂSe amestecă conținutul unui pachet (10 g) în 200 ml de apă. Se administrează una porție înainte de sport una porție după sport.

AMBALARE: 10 g

AROME: portocale

PRODUCĂTOR: Nutrend, Republica Cehă

VALOAREA NUTRIȚIONALĂ

Valoarea energetică      10 gr

Energie                         33 kcal

Proteine                        7,3 gr

Carbohidrați                 0,4 gr

L-leucină                      4000 mg

L-izoleucină                 1000 mg

L-Valină                       1000 mg

L-Glutamină                 2700 mg

INGREDIENTE

Aromă, îndulcitor: sucraloză, fosfat de calciu, beta-caroten, aminoacizi BCAA, L-glutamină.

 • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
 • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
 • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
 • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Z-konzept
- 9%
453 lei
413 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
383 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Z-konzept
558 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
359 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
534 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
- 4%
455 lei
436 lei
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 16%
595 lei
499 lei
Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți