VITAMIN C, 100 tabs
Cod : 14681
În stoc :
Compară
Denumirea : VITAMIN C, 100 tabs
Producator : NUTREND
265 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Un conținut ridicat de vitamină C în fiecare comprimat. Adaosul de extract din trandafir este o sursă de bioflavonide, care întărește efectul vitaminei C. Împreună, ele constituie un produs excepțional care nu trebuie să lipsească în raționul oricărei persoane, inclusiv sportivilor. Vitamina C are multe funcții benefice pentru organism, printre care sprijin pentru funcționarea sistemului imunitar, precum și producerea de colagen pentru funcționarea normală a oaselor, cartilajelor și vaselor sangvine .

PRODUSUL ESTE DESTINAT

- protejarea sistemului imunitar

- producerea de colagen

- reduce inflamația și oboseala

- este benefic pentru asimilarea fierului

DOZĂ RECOMANDATĂ: Serviți un comprimat după micul dejun sau după activitate fizică.

AMBALAJ: 100 comprimate

AROME: Neutru

PRODUCĂTOR: Nutrend, Republica Cehă


 

Valoare nutrițională 1 comprimat (800 mg)
Vitamina C 500 mg 625%
Pulbere de măcieș 10 mg

Compoziţie; acid L-ascorbic (vitamina C), materiale de umplutură, celuloză microcristalină și hidroxipropil metilceluloză, glazură (colorant dioxid de titan, stabilizator de polidextroză, talc anti-aglomerare, polietilen glicol humectant), extract de măcieș, agenți anti-aglomerare magneziu, stearat și dioxid de siliciu.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
265 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți