VITAMIN C, 100 tabs
Cod : 14681
În stoc :
Compară
Denumirea : VITAMIN C, 100 tabs
Producator : NUTREND
265 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Un conținut ridicat de vitamină C în fiecare comprimat. Adaosul de extract din trandafir este o sursă de bioflavonide, care întărește efectul vitaminei C. Împreună, ele constituie un produs excepțional care nu trebuie să lipsească în raționul oricărei persoane, inclusiv sportivilor. Vitamina C are multe funcții benefice pentru organism, printre care sprijin pentru funcționarea sistemului imunitar, precum și producerea de colagen pentru funcționarea normală a oaselor, cartilajelor și vaselor sangvine .

PRODUSUL ESTE DESTINAT

- protejarea sistemului imunitar

- producerea de colagen

- reduce inflamația și oboseala

- este benefic pentru asimilarea fierului

DOZĂ RECOMANDATĂ: Serviți un comprimat după micul dejun sau după activitate fizică.

AMBALAJ: 100 comprimate

AROME: Neutru

PRODUCĂTOR: Nutrend, Republica Cehă


 

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională 1 comprimat (800 mg)
Vitamina C 500 mg 625%
Pulbere de măcieș 10 mg

Compoziţie; acid L-ascorbic (vitamina C), materiale de umplutură, celuloză microcristalină și hidroxipropil metilceluloză, glazură (colorant dioxid de titan, stabilizator de polidextroză, talc anti-aglomerare, polietilen glicol humectant), extract de măcieș, agenți anti-aglomerare magneziu, stearat și dioxid de siliciu.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
265 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți