- 20%
CREATINE COMPRESSED CAPS, 120 caps
Cod : 4783
În stoc :
Compară
Denumirea : CREATINE COMPRESSED CAPS
Producator : NUTREND
457 lei
573 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Creatină monohidrat în capsule concentrație maximală 1250 mg. Capsule formate din celuloză sunt folosite de producător pentru o absorbție maximă a creatinei. Capsule de celuloză sunt rezistente la niveluri scăzute de pH în stomac ce este benefic pentru asimilarea completă a creatinei.

Creatina este un component natural produs în organism din cei trei aminoacizi arginină, glicină și metionină.

Suplimentare adăugătoare cu creatină face posibil musculaturii să mențină sarcina maximă mai mult decât de obicei și să se recupereze mai repede între seturi, ceea ce poate ajuta la creșterea forței și la îmbunătățirea capacității de a efectua mai multe seturi în timpul antrenamentului.

Creatina este eficientă pentru creșterea  masei musculare și forței în scurt timp. 

Eficiența CREATINE COMPRESSED CAPS;

- 1250 mg creatină per capsulă

- capsule de celuloză pentru absorbția maximală

- creșterea forței și masei musculare în scurt timp

Doza recomandată: administrați zi de zi timp de patru săptămâni, apoi faceți o pauză timp de 4-6 săptămâni. Potrivit pentru combinație cu carbohidrați (de exemplu, gainer). Doza zilnică maximă este de 3 capsule.Valoare nutritivă pentru 3 capsule

Creatină monohidrat    3750 mg

Ingrediente;  CREATINE COMPRESSED CAPS: creatină monohidrat, capsulă hidroxipropil metilceluloză (agent gelifiant guma gelană, colorant dioxid de titan, oxid de fier), stearat de magneziu de umplutură, agent anti-aglomerare dioxid de siliciu.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
333 lei
- 19%
410 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți