- 13%
B-Complex Forte 60 capsule
Cod : 3853
În stoc :
Compară
Denumirea : B-Comlpex Forte
Producator : Z-Konzept
266 lei
307 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii


Un produs de calitate Germană ce conține vitamine grupul B și este destinat pentru metabolismul proteinelor, menține schimbul de energie și este recomandat pentru o vitalitate mai înaltă. Una capsulă conține 300 % din doza zilnică recomandată. Produsul conține 7 vitamine esențiale.

Vitamine grupa B sunt implicate într-o gamă largă de reacții metabolice. Sunt necesare pentru sinteza ADN-ului, ARN-ului, divizare celulară, sunt implicate în activitatea sistemului imunitar, endocrin, cardiovascular și nervos. Au efect antiinflamator, elimina simptomele depresiei,  îmbunătățesc parametrii estetici a pielii, părului și unghiilor.

Vitamine grupa B sunt deosebit de importante în perioada stresului fizic și psihic crescut, deoarece în perioadă de stres fizic sau psihologic ridicat, consumul lor crește. Suplimentarea adăugătoare cu vitamine, ajuta la creșterea performanței fizice și la accelerarea recuperării organismului.

Sursa principala de vitamine grupul B este alimentație de origine animală, suplimentarea adăugătoare este recomandată vegetarienilor și veganilor.

Vitamina B1- importanța vitaminei B1 pentru organism este determinată de faptul că participă la metabolismul glucozei, aminoacizilor și lipidelor. Tiamina este utilizată de toate celulele corpului, participă la procesele de bază de transformare a alimentelor în energie - ajută la metabolizarea proteinelor, grăsimilor și carbohidraților în glucoză.

Vitamina B2 - vitamina B2 activează enzime implicate în sinteza aminoacizilor, lipidelor și carbohidraților, normalizează procesele de recuperare, metabolismul colesterolului, îmbunătățește sinteza hemoglobinei, accelerează absorbția fierului, îmbunătățește vederea. Aportul regulat de vitamina B2, îmbunătățește starea sistemului nervos, participă la formarea globulelor roșii. Riboflavina participă la producerea ATP ce sporește un nivel mai înalt de energie.

Vitamina B3 este implicată în mai mult de 60 de reacții metabolice asociate cu producția de energie, astfel încât această vitamină poate fi utilă în culturism și alte sporturi ca substanță de îmbunătățire a performanței. În plus, capacitatea niacinei de a dilata vasele sanguine îmbunătățește nutriția musculară prin creșterea fluxului sanguin. Efectele vitaminei B3: scăderea nivelului de colesterol rău, creșterea nivelului de colesterol bun, reducerea riscului de apariție a bolilor cardiovasculare, îmbunătățirea funcționării sistemului nervos și a activității cognitive, reducerea simptomelor de artrită, îmbunătățirea parametrilor estetici ai pielii.

Vitamina B5 - are un efect anabolic puternic în comparație cu restul vitaminelor. Reduce semnificativ metabolismul bazal, ceea ce duce la o creștere rapidă a greutății corporale, ca urmare mai puțină proteine sunt oxidate pentru energie, scade nivelul de glucoză din sânge, ceea ce favorizează eliberarea hormonului somatotrop, crește sinteza de acetilcolină, ATP, crește tonusul sistemului nervos parasimpatic ceea ce ajuta la cresterea forței aparatul muscular. Pantotenat de calciu îmbunătățește sinteza hormonilor steroizi și a hemoglobinei.

Vitamina B6. Sinteza proteinelor, creșterea musculară și utilizarea carbohidraților sunt posibile numai cu participarea vitaminei B6. Culturiștii și sportivii din alte sporturi au nevoie de doze mai mari de vitamina B6. Piridoxina este cea mai importantă dintre toate vitaminele B în culturism din două motive principale. În primul rând, pentru că este singura vitamină care este strâns legată de aportul și absorbția de proteine: cu cât mai multă proteină este consumată, cu atât mai mult aveți nevoie de vitamina B6. În al doilea rând, piridoxina este direct implicată în creșterea mușchilor. B6 participă la formarea de eritrocite; participă la procesele de absorbție a glucozei de către celulele nervoase, îmbunătățește funcția creierului și stabilizează nivelul zahărului din sânge.

Acidul folic (vitamina B9) este implicat ca coenzimă în diferite reacții enzimatice, joacă un rol important în metabolismul aminoacizilor, biosinteza nucleotidelor pirimidinice si purinice. Aceasta determină valoarea vitaminei B9 pentru menținerea normală al proceselor de creștere, este, de asemenea, importantă pentru procesele de hematopoieză. Are un efect pozitiv asupra activității tractului digestiv.

Vitamina B12 este folosită în sport deoarece este implicată în metabolismul proteinelor și diviziunea celulară. Prin dificita vitaminei B12, se dezvoltă anemie, care are un efect extrem de negativ asupra stării fizice. Este recomandat pentru administrare în timpul creșterea masei musculare și a antrenamentelor de forță, îmbunătățește concentrarea mentală, starea de spirit și starea psiho-emoțională în general.

DOZĂ RECOMANDATĂ: Administrați una capsulă zilnic după mic dejun.

Producator Z-Konzept Germania



Descriere brand

Marca germană Z-Konzept este renumită prin abordarea sa serioasă în ceea ce privește producția de nutriție sportivă. Acest brand este fondat de savantul biochimist german și specialist în nutriție sportivă Rainer Circelbach, care în trecut a fost la originea brandurilor europene cu nume mondial.Dorința și posibilitatea de a produce nutriție sportivă, cu accent pe calitatea înaltă și efecitate maximală, l-au încurajat să-și formeze propriul brănd. 

Toate ingredientele active pentru produse au fost examinate științific. Z-Konzept sunt susținători abordării progresive a tehnologiilor sale. În produsele acestui brand nu veți găsi nimic în plus în compoziție. 

Principalul avantaj este formule inovatoare și dovedite, unde se folosesc de preferință componente active cu efect dovedit. 

În fabricare sunt folosite ingrediente de calitate europeană, iar în ce privește produselor specializate sunt folosite extracte și componente de la renumiți producători.

Detalii

Valoare nutrițională 1 capsulă

Energie  9,9 kJ 2,3 kcal

Grăsimi  <0,1 g

Carbohidrați  <0,1 g

Proteine  0,1 g

Sare  <0,1 g

Vitamina B1   3,3 mg 300 ( *RDI  =%)

Vitamina B2   4,2 mg 300 ( *RDI  =%)

Vitamina B6   4,2 mg 300 ( *RDI  =%)

Vitamina B12   7,5 μg 300 ( *RDI  =%)

Niacină    48,0 mg 300 ( *RDI  =%)

Acid pantotenic   18,0 mg 300 ( *RDI  =%)

Acid folic    600,0 μg 300 ( *RDI  =%)

( *RDI  =%) Valorile nutrienților recomandate


Ingrediente; maltodextrină, gelatină (capsulă), nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, coloranți (dioxid de titan, tartrazină), riboflavină, mononitrat de tiamină, acid pteroil monoglutamic, cianocobalamină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
- 19%
357 lei
289 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Z-konzept
- 13%
307 lei
266 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți