- 7%
TT ultra 90 – Tribulus Terrestris
Cod : 3849
În stoc :
Compară
Denumirea : TT ultra 90 – Tribulus Terrestris
Producator : Z-Konzept
544 lei
586 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Tribulus este cunoscut ca un produs sportiv popular care stimulează libidoul și creșterea masei musculare.

În practica medicinei aiurvedică, tribulus este o plantă unică numită gokshura, care are un efect de întinerire asupra organizmului  masculin, de asemenea este afrodisiac. (Afrodisiacele sunt substanțe care stimulează sau sporesc dorința sexuală sau activitatea sexuală)

După cum arată practica, sportivii ce administrează suplimente sportive și adăugător tribulus, obțin performanțe sportive cu mult mai înalte.




Tribulus, efectul biochimic

Pentru a înțelege cum acționează tribulusul asupra organizmului vom vedea mai jos:

- tribulus conține substanțe bioactive care acționează asupra receptorilor glandei pituitare și hipotalamusului, stimulînd astfel procesul de producție activă a hormonilor;

- în glanda pituitară începe producția de hormoni luteinizanți, care în continuare stimulează sistemul reproducător prin creșterea secreției de hormoni sexuali și metabolismul;

- datorită producerei de testosteron, sunt activate procesele de construcție a masei musculare proteinelor și producerea de energie. Acest lucru mărește rezistență și forța, stimulează creșterea musculară și îmbunătățește funcția sexuală.

Este important să rețineți că tribulus este un produs natural, nu conține hormoni în compoziția sa, sarcina sa este de a stimula producția de hormoni a organismului pînă la nivel de normă și nu mai sus.

Acțiunea produsului este exprimată în două aspecte cheie:

* Anabolic-creșterea masei musculare, reducerea timpului de recuperare după efort fizic;

* Androgenic- crește libidoul, îmbunătățește funcția sexuală.

Proprietăți vitale ale Tribulusului pentru sănătate

Tribulus, ca supliment sportiv, poate fi administrat nu numai de sportivi, deoarece efectul său pozitiv asupra organizmului nu se limitează la caracteristicile de mai sus. Printre altele, produsul poate acționa ca un agent tonic cu efect de recuperare.

În special, este folositor pentru:

* normalizarea echilibrului hormonal;

* refacerea ciclului menstrual;

* reducerea proceselor inflamatorii;

* întărirea sistemului imunitar;

* funcționarea sănătoasă a ficatului și controlul nivelului de colesterol;

* blocarea producției cortizolului - hormon al stresului care afectează negativ fibrele musculare;

* antidepresant.

Tribulus se asimilează ușor și rapid în organism și este bine metabolizat. Nu se acumulează, și se elimină împreună cu bila.

Tribulus Ultra 90 este unul dintre cele mai concentrate produse Tribulus Terrestris de pe piață.  Conținutul de saponine este de 90% (saponinele sunt  substanțe care se găsesc în diferite plante). Saponinele cresc nivelul hormonului LH, care stimulează producția de testosteron.

Z-Konzept acordă întotdeauna atenție calității, în special pentru acest produs conținutului de saponine, pentru a obține un produs efectiv.

Destinat pentru;

- creșterea nivelului de testosteron

- creșterea caracteristicilor de forță

- creșterea musculară

- îmbunătățirea metabolismului

- îmbunătățirea imunității

- crește libidoul

- normalizarea sistemului psihică 

Se recomandă: 4 capsule pe zi

Ambalaj: 104 capsule

Producător: Z-Konzept, Germania

Descriere brand

Marca germană Z-Konzept este renumită prin abordarea sa serioasă în ceea ce privește producția de nutriție sportivă. Acest brand este fondat de savantul biochimist german și specialist în nutriție sportivă Rainer Circelbach, care în trecut a fost la originea brandurilor europene cu nume mondial.Dorința și posibilitatea de a produce nutriție sportivă, cu accent pe calitatea înaltă și efecitate maximală, l-au încurajat să-și formeze propriul brănd. 

Toate ingredientele active pentru produse au fost examinate științific. Z-Konzept sunt susținători abordării progresive a tehnologiilor sale. În produsele acestui brand nu veți găsi nimic în plus în compoziție. 

Principalul avantaj este formule inovatoare și dovedite, unde se folosesc de preferință componente active cu efect dovedit. 

În fabricare sunt folosite ingrediente de calitate europeană, iar în ce privește produselor specializate sunt folosite extracte și componente de la renumiți producători.

Detalii

Valoare nutrițională  4 capsule 2960 mg

Energie   46 kJ 11 kcal

Grăsimi   0,22 g

Carbohidrați   1,2 g

Proteine   0,5 g

Sare   <0,1 g

Extract de Tribulus terrestris 2400 mg

- din care saponine   2160 mg

- din care protodioscin   480 mg

Ingrediente; Extract Tribulus Terrestris (90% saponine) (81,1%), gelatină (capsulă), agent de eliberare (săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu), coloranți (dioxid de titan, tartrazină).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

- 8%
565 lei
519 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
SALE
632 lei
Cumpără 1 click
- 7%
417 lei
389 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Z-konzept
- 7%
586 lei
544 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți