BCAA+B6 tabs
Cod : 3836
În stoc :
Compară
Denumirea : BCAA+B6 tabs
Producator : Z-Konzept
537 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Trei aminoacizi esențiali BCAA(L-Leucină, L-Isoleucină, L-Valină) în formă de tablete. Complexul de aminoacizi BCAA în comprimate, în combinație cu vitamina B6, este rapid asimilat de tractul digestiv și este transportat direct în țesutul muscular. BCAA reprezintă  35% din toți aminoacizii din mușchi și sunt necesari pentru a menține procesul de creștere, recuperarea, protejarea  împotriva distrugerii proteinelor musculare, stimularea forței musculare și rezistenței.Utilizarea regulată a acestui produs vă va asigură rezultate foarte bune.

Acest produs excelent conține o combinație extraordinară de substanțe active cu efect instant. Componentele principale sunt aminoacizii esențiali BCAA (L-Leucine, L- Isoleucină și L-Valină). Raportul acestor aminoacizi este 4: 1: 1 

De asemenea, conține L-Glutamină. Acesta minimizează distructia mușchilor, joacă un rol important în procesul de metabolizare a proteinelor, creșterea volumului celular și prevenirea catabolismului. Iar 3 aminoacizi intr-adevar au un efect cu adevărat magic asupra corpului nostru: 

Leucina - reduce glicemia, contribuind la creșterea producției de hormon de creștere, este implicată activ în refacerea țesutului muscular, pielii și oaselor; I

Soleucina - stabilizează nivelul de zahăr din sânge, ajută la creșterea rezistenței generale a corpului și accelerează refacerea țesuturilor musculare deteriorate. 

Valina - accelerează creșterea mușchilor și previne distrugerea proteinelor din organism, ajută țesutul muscular să se recupereze mai rapid, reduce timpul de vindecare al microtraumei mușchilor, îmbunătățește semnificativ echilibrul de azot; 

Aminoacizii esențiali servesc ca catalizatori pentru metabolism - restabilesc în mod activ fibrele musculare, stimulează producerea de hormoni de creștere a organismului și reamplifică echilibrul energetic. Datorită acțiunii acestor compuși organici, îmbătrânirea musculară încetinește, iar grăsimea este arsă mult mai eficient. Este ușor de ghicit că, având un astfel de set de calități unice, BCAA-urile găsesc cu ușurință aplicația în sport. 

Unicitatea constă în faptul că, spre deosebire de alți aminoacizi, hrănește mușchii direct cu energie. Majoritatea compușilor organici sunt depozitați în ficat, ceea ce înseamnă că metabolismul lor este lent și mai puțin eficient. BCAA, nimerind în corpul uman, începe imediat activitatea viguroasă. Deaceea , sportivii cu placere utilizeaza aminoacizi esențiali.

BCAA pentru Slăbire

 Mulți oameni pun întrebarea - „folosesc Bcaa  in pierderea în greutate?”  Studiile au arătat că aportul de aminoacizi esențiali contribuie la oxidarea grăsimilor și la suprimarea apetitului.  Antrenorii recomandă administrarea de BCAA dimineața pe stomacul gol și între mese pentru a suprima foamea.  Administrarea  BCAA în timpul pierderii din greutate,  vă vor pastra mușchii, ceea ce îi ajută pe sportivi să nu piardă din rezistenta iar atletilor sa-si antreneze muschii abdominali. Un bărbat adult (nu un sportiv) care cântărește aproximativ 80 de kilograme trebuie să primească aproximativ 7 grame de aminoacizi pe zi.


Beneficiile BCAA

Beneficiile vor fi semnificative numai in lipsa de proteine.  Adică, cu o alimentație de proastă calitate și un efort fizic ridicat.  Necesitatea tuturor aminoacizilor poate fi acoperită de proteine .  Dacă din orice motiv nu doriți sau nu puteți acumula proteine , BCAAs sunt pur și simplu necesare pentru dumneavoastră.

 În cazul unei alimentații competente și a unui aport proteic, BCAA poate fi uneori utilizat ca un substitut pentru mâncare - nu vor permite mușchilor să „se ardă” și  vor inhiba senzația de foame.  Este convenabil să administrati BCAA imediat după antrenament, în special pentru cei cărora le place să ia proteine cu lapte, iar in bagajul sportive , laptele se inacreste rapid.  BCAA va devein o alimentare excelentă după antrenament până când veți ajunge la proteine. Maratonierii, schiorii, bicicliștii, înotătorii folosesc BCAA în timpul antrenamentelor și competiției mai mult de o oră.  De regulă, sunt folosiți agenți izotonici cu BCAA.  De la distanță, aportul de proteine poate cauza probleme digestive, motiv pentru care BCAA este ideal.


Итак, польза BCAA:

Deci, beneficiile BCAA:

  • „livrarea” rapidă a aminoacizilor în mușchi
  • oprirea “arderii” musculare în timpul și după antrenament
  • furnizor de energie musculară (mai ales destul de relevant în sporturile de anduranță)
  • suprimând foamea și îmbunătățind arderea grăsimilor
  • accelerarea sintezei proteice în organismDaunele  BCAA 

BCAA poate provoca daune organismului  într-un singur caz - un produs de proastă calitate!  Prin urmare, alegeți mărfurile producătorilor europeni, cum ar fi Nutrend (Republica Cehă), ZKonzept (Germania), USN (Anglia), bulk nutrition (Anglia).  În Europa există un control strict al calității materiilor prime și al produselor.

Aportul optim si  recomandat de aminoacizi BCAA 

  • de 2-5 ori pe zi:
  • Imediat după trezire;
  • în zilele de antrenament - înainte de antrenament, în timpul, imediat după antrenament,
  • în zilele de odihnă – in timpul mese pe parcursul zilei;
  • înainte de a merge la culcare.

Cum să administrați capsule BCAA?
Capsulele sunt cea mai convenabilă formă de nutriție sportivă. Pentru prima dată,
BCAA au fost eliberate anume in capsule. Această formă are două avantaje
incontestabile - comoditatea și gustul.
Este mai convenabil să iei cu tine un borcan mic de capsule decât să cari cu tine un
recipient cu pulbere.
Singurul dezavantaj al acestei forme de BCAA este costul. Da, capsulele sunt mai
scumpe decât pulberea sau tabletele.


DESTINAT PENTRU:

- pentru a se proteja împotriva distructiei musculare

 - pentru a crește rezistența organismului si cea musculară

- pentru recuperare după antrenament

- pentru sinteza proteinelor și creșterea mușchilor


DOZĂ RECOMANDATĂAdministrați 5 pastile înainte și după antrenament

AMBALAJ: 120 capsule

AROMENeutru

PRODUCĂTOR: Z-Konzept, Germania

Valoarea nutrițională 5 pastile

Energie  103,0 kJ 24,5 kcal

Grăsimi   0,0 g

Carbohidrați   <0,1 g

Proteine  5,0 g

Sare    <0,1 g

L-leucina  2500 mg

L-izoleucină 1250 mg

L-valină  1250 mg

Vitamina B6  1,65 mg


Ingrediente; L-leucina (30,8%), umplutură de celuloză, L-valină (15,4%), L-izoleucină (15,4%), fosfat de calciu, agenți anti-aglomerare (săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu), clorhidrat de piridoxină.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
499 lei
- 16%
595 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
496 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
565 lei
- 17%
682 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
575 lei
- 20%
718 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
488 lei
- 17%
589 lei
Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți