- 31%
AAKG 7500
Cod : 4767
În stoc :
Compară
Denumirea : AAKG 7500
Producator : NUTREND
44 lei
64 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Arginina alfa-ketoglutarat formă lichidă extrem de eficientă. O fiolă conține 7500mg de AAKG foarte ușor de absorbit. L-arginina este un aminoacid important în organismul uman, care contribuie la formarea oxidului nitric, cu rol în vasodilatare.Produsul este ideal pentru orice activitate sportivă de mare intensitate.

PRODUSUL ESTE DESTINAT

-  contribuie la formarea oxidului nitric

- menținerea unui nivel pozitiv de azot

- sporește vasodilatare

- recuperarea după efort

- creșterea musculară

- scăderea tensiunii arteriale

DOZĂ RECOMANDATĂ: ½ monodoză (12,5 ml) se administrează cu 30 de minute înainte de antrenament.

AMBALARE: 25 ml

AROME: Neutru

PRODUCĂTOR: Nutrend, Republica Cehă

Valoare nutrițională   25 ml
L-arginină alfa cetoglutarat 7500 mg

Ingrediente: apă, L-arginină-alfa-cetoglutarat, acid citric regulator de aciditate, sorbat de potasiu conservant, emulsie de coacăze negre (arome, coloranți E 122 - pot afecta negativ activitatea și atenția la copii și E 133), conservant benzoat de sodiu, îndulcitori sucraloză și acesulfam K.
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 11%
38 lei
34 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 31%
64 lei
44 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți