- 10%
AAKG 4000 100 tab
Cod : 4220
În stoc :
Compară
Denumirea : AAKG 4000
Producator : QNT
520 lei
578 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

AAKG este ce mai eficientă formă aminoacidului L-Arginin. AAKG stimulează sinteza hormonului de creștere, stimulează creșterea masei musculare, scade tensiunea arteriala. AAKG este precursorul oxidului nitric (NO) ce stimulează fluxul de sînge în țesutul muscular la antrenamente.  Arginina-alfa-ketoglutaratul de la compania QNT este în formă de tablete, care se asimilează rapid. 

Una porție conține 1000 mg de AAKG (L-arginina alfa-cetoglutarat). Cercetările au arătat că biodisponibilitatea L-argininei este crescută atunci când este adîugată acidul alfa-cetoglutaric. Așa a fost creat  AAKG, adică combinația aminoacidului L-arginina cu acidul alfa-cetoglutaric sub formă de sare organică. Suplimentul AAKG deblochează potențialul L-argininei.
Secretul constă în structura L-argininei, care are o grupă guanidină în moleculă. Din aceasta, cu participarea enzimei sintetaze, se produce oxid nitric (NO), care are un efect de expansiune asupra endoteliului vascular. Efectul acestei acțiuni este de a crește fluxul sanguin și, prin urmare, o mai bună alimentare cu sânge a țesuturilor corpului. Împreună cu sângele, sunt furnizate oxigen și glucoză, astfel încât acestea să poată fi utilizate mai eficient, de exemplu, efortul muscular în timpul efortului fizic intens.
Metabolizarea L-argininei în organism duce la formarea nu numai a oxidului nitric, ci și a creatinei, care contribuie la creșterea performanței fizice în timpul antrenamentului pe termen scurt, intens și regulat. 

PRODUSUL ESTE DESTINAT

- menține imunitatea

- stimulează creșterea masei musculare

- scăde tensiunia arterială

- stimulează vazodilatare

- recuperare după antrenament

- îmbunătățirea performanței fizice

DOZĂ RECOMANDATĂ: Administrați 4 tablete cu 30 de minute înainte de antrenament.Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoare nutritivă 4 comprimate
Energie  0 kcal (0 kJ)
Proteine  0 g
Carbohidrați  0 g
Grăsime  0 g
AAKG  4000 mg


Ingrediente; AAKG, ingrediente de umplutură: E460i / E470b / E1201 / E553b, anti-aglomerare: E551.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
475 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
468 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 10%
598 lei
538 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
524 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

- 10%
578 lei
520 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți