SPALIER GIMNASTIC PENTRU COPII ART. PTP 005
Cod : 4037
În stoc :
Compară
5 380 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis


Acum si in rate cu 0% dobândă !!! Cu LIBER CARD! Pentru mai multe detalii apelați la nr. 060400028 sau 068388826.

Grăbiți-vă! Stocul este limitat.


Spalier suedez cu stinghii multicolore, inele, bară de gimnastică, și scară din frânghie.

Spalier suedez de gimnastică RTR 005

 Este constituită din: scară  cu stinghii pentru dezvoltarea la copil a percepției colorate a lumii înconjurătoare, bară la care poate să se antreneze toată familia, ba chiar și capul familiei (greutatea maximă până la 150 kg), scară din frânghie, care servește pentru întărirea simțului de echilibru și dezvoltă abilitatea de cățărare, și de asemenea inele pentru efectuarea elementelor de gimnastică de genul rotiri, sprijiniri, răsuciri și altele.

Spalierul se montează pe podea și se fixează pe perete în 6 puncte pentru o rigiditate suplimentară.

La extremitatea inferioară a lateralelor sunt capace exterioare destinate evitării uzurii podelelor.

Profilul barelor verticale 40×40 mm, grosimea peretelui profilului 2,5mm, 9 stinghii cu diametrul 30 mm.

Distanța între stinghii 260 mm.

Greutatea maximă a utilizatorului 150 kg.

Construcție demonatbilă.

Dimensiuni 2440x830x115mm

Greutatea 28 kg

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți