L-CARNITINE 100000 orange
Cod : 4778
În stoc :
Compară
Denumirea : L-CARNITINE 100000
Producator : NUTREND
587 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Carnitine 100 000 este unul dintre produsele cu cel mai mare conținut de carnitină în formă lichidă. Carnitina este o substanță care se găsește în mod natural în organism, pe care organismul o poate sintetiza din aminoacizii L-lizină, L-metionină și L-glicină în prezența vitaminei C, B6 și a fierului, doar nivelurile scăzute ale unora dintre aceste substanțe pot face ca sinteza carnitinei să fie insuficientă. Carnitina este binevenită în special în timpul dietelor de slăbit, dar și în momentele de oboseală și epuizare psihică. În condiții normale, o doză de 10 ml din acest concentrat ar trebui să fie suficientă.

 Eficiența;

  • 1000 mg L-carnitină per porție. L-carnitina Carnipure ®. Funcția L-carnitinei este transportarea acizilor grași în celulele musculare și apoi în mitocondrii pentru a produce energie în timpul efortului fizic. Grăsimea poate fi arsă numai în mitocondrii, deoarece este o centrală electrică celulară. Conține L-carnitina Carnipure ®, produsă de compania elvețiană Lonza. Marca de calitate Carnipure ® pe ambalajul produsului înseamnă că conține L-carnitină de înaltă calitate produsă de Lonza.
  • 100 de doze 
  • Imbogatita cu vitaminele B5 si B6 care contribuie la eliminarea oboselii si la metabolismul energetic normal
  • Fara zahar
  • Potrivit în timpul activității sportive pentru reducerea grăsimii 

DOZĂ RECOMANDATĂ: Porția 10 ml sub formă pură sau dezolvată în apă. Serviți o porție dimineața pe stomacul gol și înainte de antrenament cu 30 de minute.

AMBALARE: 1000 ml

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională 10 ml

Valoare energetică 12 kJ / 3 kcal

Grăsimi 0 g

Carbohidrați 0 g

Proteine 0,5 g

Sare 0 g

L-carnitină 1000 mg

Vitamina B5 6 mg = 100% *

Vitamina B6 1,4 mg = 100% *

Ingrediente; apă, L - carnitină, regulatori de aciditate acid citric și acid malic, emulsie de lămâie (aromă, colorant E-104 - poate avea un efect advers asupra activității și atenției copiilor), sorbat de potasiu conservant, pantotenat de D-calciu (vitamina B5), benzoat de sodiu conservant, îndulcitori acesulfam K și sucraloză, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), îndulcitor steviol - glicozide.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 15%
669 lei
569 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
552 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
587 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți