- 13%
ZK Beta Glucan 1.800 120 capsule
Cod : 15487
În stoc :
Compară
Producator : Z-Konzept
579 lei
664 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii


 β-Glucanii joacă același rol important în imunologie ca și penicilina în lumea antibioticelor.

Principala proprietate a β-glucanului este de a activa răspunsul imunitar al organismului, creând un sistem de protecție împotriva virusurilor, bacteriilor, ciupercilor, paraziților și cancerigenilor.  Ca aditiv pentru îmbunătățirea funcției imunitare, β-glucan a fost studiat timp de 36 de ani.  În procesul de utilizare a β-glucanului, nu a fost detectată toxicitate sau efecte secundare.

Beta glucan contribuie, de asemenea, la:

 * Scăderea colesterolului.

 * Normalizează glicemia ..

 * Are capacitatea de a curăța corpul de metale grele.

 * Acționează ca aliment pentru propriile bacterii conținute în tractul intestinal, adică are un efect prebiotic.


Beta Glucan – se potriveste pentru oricine dorește să consolideze sistemul imunitar și să accelereze recuperarea musculară.  Eficacitatea tratamentului și prevenirii multor boli cu beta-glucani se bazează pe corectarea instabilității sistemului imunitar și a fost confirmată în mod repetat de numeroase experimente și studii clinice.

 Diferența dintre efectele beta-glucanelor și aceleași efecte ale diferitelor medicamente care stimulează sistemul imunitar este că aceste medicamente pot să activeze excesiv răspunsul imun, care, ca urmare, poate duce la o reacție hiperactivă a organismului și să provoace o boală autoimună.

 Dar în ceea ce privește beta-glucanul, crește eficiența sistemului imunitar, dar nu aduce organismul într-o stare de răspuns imunitar excesiv.

Destinat pentru:

- Consolidarea sistemului imunitar

- Accelerarea recuperării musculare.

- Tratamentul și prevenirea multor boli

Recomandare: administrați cite 3 capsule zilnic cu o cantitate suficientă de lichid.

Ambalaj: 1800 ml, 126 capsule

Producător: Z-Konzept Germany


Descriere brand

Marca germană Z-Konzept este renumită prin abordarea sa serioasă în ceea ce privește producția de nutriție sportivă. Acest brand este fondat de savantul biochimist german și specialist în nutriție sportivă Rainer Circelbach, care în trecut a fost la originea brandurilor europene cu nume mondial.Dorința și posibilitatea de a produce nutriție sportivă, cu accent pe calitatea înaltă și efecitate maximală, l-au încurajat să-și formeze propriul brănd. 

Toate ingredientele active pentru produse au fost examinate științific. Z-Konzept sunt susținători abordării progresive a tehnologiilor sale. În produsele acestui brand nu veți găsi nimic în plus în compoziție. 

Principalul avantaj este formule inovatoare și dovedite, unde se folosesc de preferință componente active cu efect dovedit. 

În fabricare sunt folosite ingrediente de calitate europeană, iar în ce privește produselor specializate sunt folosite extracte și componente de la renumiți producători.

Detalii

Valoare nutrițională  3 capsule

Energie   29,7 kJ 6,9 kcal

Grăsimi   <0,1 g

Carbohidrați   <0,1 g

Proteine 0,6 g

Sare  <0,1 g

Complex beta-D- (1,3) - (1,6) -glucan  1800 mg


Ingrediente: Concentrat de drojdie din Saccharomyces Cerevisiae cu (1,3) - (1,6) Beta-D-Glucan (conține gluten) (82%), celuloză (capsulă), agent anti-aglomerare (acizi grași săruri de magneziu, siliciu ).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
428 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
489 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Z-konzept
- 13%
664 lei
579 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți