CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D 60 caps
Cod : 15483
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
615 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Valoarea nutrițională și compoziția

 Acest produs este o formulă concentrată care conține ingrediente cu adevărat eficiente și active, dovedite a fi eficiente pe exemplul unui număr imens de oameni din întreaga lume.

 Printre principalele componente care intra in  complexul respectiv, merită evidentiate:

 * Curcumina este un antibiotic natural care are efecte antiinflamatorii.  Crește rata metabolică, îmbunătățește recuperarea musculară în condiții de efort fizic intens, poseda o activitate antioxidantă puternică, menține un echilibru sănătos al colesterolului în sânge, reduce riscul de a dezvolta boli periculoase ale sistemului circulator, stimulează digestia și îmbunătățește sănătatea generală.  Curcumina are un efect antidepresiv, deaceea anume în sezonul de toamnă, - acesta este un ajutor excelent.

 Eficacitatea curcuminei în combinația de Curcumină + Bioperină + Vitamina D este susținută de bioperină și vitamina D. Datorită tehnologiei unice, absorbția curcuminoizilor este de 185 de ori mai mare decât cea a curcuminei în forma sa naturală, iar două capsule ale acestui produs sunt de 27 de ori mai eficiente decât comprimatele convenționale.


 * Vitamina D - întărește sistemul imunitar, menține absorbția sănătoasă a calciului în organism, întărește oasele și dinții.

* Extract de piper negru - crește valoarea biologică a alimentelor consumate, îmbunătățește absorbția de nutrienți, susține un metabolism sănătos;


 Complexul prezentat vă va ajuta să vă simțiți plini de forță și vitalitate, să consolidați apărarea naturală a organismului, să rezistați în mod eficient la stresurile obișnuite și, desigur, să mențineți activitatea mentală și fizică.

 Curcumina + Bioperina + Vitamina D este un produs ideal de detoxifiere.

 DESTINAT PENTRU:

 - Menținerea digestiei

 - detoxifiere

- mai bună absorbție de grăsimi

 - Amelioreaza durerea in muschi si articulatii

 DOZARE RECOMANDATĂ:  cite 1 - 2 capsule in timpul mesei.  Doza maximă zilnică este de 2 capsule.

AMBALARE: 60 capsule

PRODUCATOR:  NUTREND Cehia

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională 2 capsule;

 NovaSOL® amestec de curcumină:  1000 mg

Сurkuminoide   60 mg

- din care сurkumină  50 mg

Vitamina D       10,8 mcg = 216% *

Extract din piper negru   10 mg

Ingrediente: NovaSOL ® Curcumină (emulsifiant polisorbat 80, extract de curcuma (6% curcuminoizi), colecalciferol), capsule hidroxipropil metilceluloza, acid ascorbic antioxidant, extract de piper negru (95% piperină) - Bioperine ®. 2 capsule corespund 27 de tablete standard care conțin 80% extract de curcumină și 20% umplutură uscată.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
- 13%
664 lei
579 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
489 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți