- 19%
Isodrinx, 420 g blackcurrant
Cod : 8670
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
299 lei
367 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

ISODRINX NT este o băutură izotonică pentru sportivi, care asigură o hidratare a corpului în timpul antrenamentelor de anduranță. Datorită conţinutului ridicat de carbohidraţi cu o absorbţie rapidă, este o sursă ideală de energie. Recomandat în special pentru restabilirea și creșterea performanței pentru sportivii și persoanele care fac antrenamente la temperaturi ridicate sau exerciții fizice intense, implicând un consum ridicat de energie și transpirație abundentă ce la rîndul său provoacă pierderea de lichid și electroliți (vitamine și minerale).
Pentru ce sunt folosite concentratele izotonice? Exercițiile fizice intensive sporesc performanțe sportive, însă ele vă pot face să pierdeți prin transpirație până la trei sferturi din lichidele din organism în timpul unui antrenament. Deși transpirația este modul în care corpul nostru își păstrează temperatura normală, aceasta poate duce, la deshidratare provocată de căldură. Băuturile izotonice înlocuiesc repede nutrienți și lichidele pierdute, ajutând la prevenirea afecțiunilor negative.
Osmolalitatea băuturilor izotonice se apropie cel mai mult de echilibrul natural de lichide din organism, acesta fiind primul motiv pentru care băuturile izotonice sunt atât de populare în rândul alergătorilor și atleților.
ISODRINX NT este potrivit:
- pentru o hidratare eficientă a organismului
- pentru furnizarea energiei şi susţinerea performanţei

ISODRINX NT beneficiile sale:
- conţinut ridicat de carbohidraţi
- oferă o cantitate ridicată de energie într-o doză
- 10 vitamine din doza zilnică la porție
- nu conține îndulcitori artificiali

Se recomandă; 35 g praf se dezolvă la 500-700 ml apă plată, consumați în timpul antrenementului





































































Ingrediente:

Zaharoză, glucoză, maltodextrină, acid citric, citrat de sodiu, agent de aromatizare, stabilizator, clorură de sodiu, gluconat de calciu, gluconat de potasiu, fosfat de calciu,vitaminele C, B3, E, B5, B6, B2, B1, B12, folic Acid, biotina, citrat de magneziu, sucraloză, acesulfam K.

Producator. NUTREND, Republica Cehă

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională 35 g

Valoare energetică 554 kJ / 130 kcal

Grăsimi 0 g

Carbohidrați   31,5 g

- din care zaharuri 29,3 g

Sare 0,5 g

Vitamina C   45,2 mg

Niacina (vitamina B3)  9,0 mg

Vitamina E   6,8 mg

Acid pantotenic (vitamina B5)   3,4 mg

Vitamina B6   0,8 mg

Riboflavină (vitamina B2)  0,8 mg

Tiamina (vitamina B1)   0,6 mg

Vitamina B12   1,4 μg

Biotină   28,3 μg

Acid folic   113,0 μg

Ingrediente; zaharoză, glucoză, maltodextrină, acid citric, regulator de aciditate, aromă, citrat de sodiu, caragenan stabilizator, clorură de sodiu, regulator de aciditate acid malic, gluconat de calciu, vitamina premix (acid L-ascorbic, DL-α-tocoferol acetat, nicotinamidă, D-pantotenat calciu, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, acid pteroil monoglutamic, D-biotină, cianocobalamină), gluconat de potasiu, agenți anti-aglomerare, fosfat de calciu și dioxid de sulf, citrat de magneziu, aromă de naringină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Z-konzept
- 5%
346 lei
327 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 19%
367 lei
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 19%
367 lei
299 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți