B4 BOMB BLUE 300g blue raspberry
Cod : 10408
În stoc :
Compară
Denumirea : B4 BOMB BLUE 300g
Producator : USN
867 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

B4 BOMB supliment sportiv pre-antrenament cu efect triplu RawPower ™ putere explozivă, rezistență, viteză. Produsul este conceput pentru a maximiza potențialul în timpul antrenamentului fără a supraîncărca sistemul nervos central. Un supliment puternic din seria Hardcore, USN B4-Bomb conține ingrediente premium în doze optime.

B4 BOMB conține extracte de plante pentru concentrarea atenției și adaptarea la stres crescut.

Eficiența B4 BOMB

- nivel ridicat de ingrediente

- energie, putere și performanță crescute

- îmbunătățește fluxul sanguin în mușchi, asigurând pompare

- reduce oboseala musculară, crește nivelul producției de ATP

- previne acidificarea țesutului muscular în timpul exercițiilor intense

- efect tonic și stimulator

- adaptarea la sarcini ridicate

Se amestecă 2 măsuri (15 g) cu 300 ml apă. Administrați cu 15-30 de minute înainte de antrenament


Descriere brand

Ultimate Sports Nutrition (USN) producător de suplimente spotive cu un nume mondial, unul dintre liderii de nutriție sportivă de pe piața britanică. Experții companiei USN au dezvoltat o serie de suplimente nutritive care va vor ajuta să vă atingeți obiectivele, atât în creșterea masei musculare,  cît și în pierderea excesului de greutate sau pentru susținerea unui stil de viață sănătos. 

Suplimentele sportive USN sunt specializate asupra realizării reale a rezultatelor sportive fără afectarea sănătății. Îmbunătățirea compoziției alimentației sportive se conduce în mod constant. Întreaga linie de produse USN este dezvoltată pe baza datelor științifice avansate, sub supravegherea specialiștilor  nutriționiști din Marea Britanie.

Detalii

Informații nutriționale 15 g două măsuri;
Energie  9 kJ/2 kcal
Carbohidrați  0,4 g
- din care zahararuri  0,22 g
Sare  0,58 g
Niacină  54 mg 338%*
Vitamina B6  0,2 mg 15%*
Vitamina B12  15 mcg 604%*
L-arginina alfa-cetoglutarat  2000 mg
Taurină  1000 mg
L-citrulină-DL-malat  6000 mg
Beta-alanina  2400 mg
Cofeina naturala  200 mg
Extract de Bacopa Bacowize®  150 mg
Zynamite® Extract de mango  100 mg
Extract de Rhodiola rosea  100 mg
*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.
Ingrediente
L-citrulină-DL-malat (2:1), beta-alanină, L-arginină alfa-cetoglutarat, taurină, agenți antiaglomeranți [silicat de calciu, dioxid de siliciu], regulatori de aciditate [citrat trisodic, citrat tripotasiu], agent de îngroșare ( polidextroză), arome, îndulcitori [sucraloză, aspartam*, acesulfam K], clorură de sodiu, cofeină naturală anhidră (extract din plante din boabe de cafea verde), Bacowize® Extract Bacopa (20:1) (din frunze de Bacopa monnieri) (20% bacozide). ). ), Zynamite® Extract de mango (20:1) (din frunze de Mangifera indica) (15% mangiferină), extract de Rhodiola rosea (5:1) (din rădăcini de Rhodiola rosea L.) (3% rosavine, 1% salidrozide), nicotinamidă , aromă naturală, metilcobalamină, colorant (Brilliant Blue FCF), clorhidrat de piridoxină. (*conține o sursă de fenilalanină.)

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți