- 31%
APARAT FITNESS PENTRU ABDOMEN PX-SPORT AB ROLLER SB017
Cod : 7630
În stoc :
Compară
Producator : PX Sport
599 lei
865 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis


Mini aparat pentru antrenamentul abdomenului cu un monitor încorporat care afișează timpul de antrenament și caloriile arse.
Aceasta este unul dintre cele mai simple, ieftine și în același timp eficient aparat pentru abdomen!
Mini simulator este un aparat sportiv cu anumită configurație de mișcare. Crunch-urile efectuate sun cu mult mai efective de cît la banca abdominală.
Atunci când va antrenați la acest aparat, în afară mușchii abdomenului sunt implicați în lucru  și mușchii oblici.Cum se îndeplinesc crunch-urile corecte pe acest aparat?


Aparatul trebuie să fie instalat astfel încât să puteți să va întindeți pe podea, ca și în cazul crunch-urile obișnuite.
Poziția inițială corectă este următoarea:
* partea din spate a capului este situat pe o pernă specială pentru cap
* mînele sunt plasate pe cadru chiar deasupra capului
* picioarele sunt îndoite în genunchi, tălpile sunt plasate pe podea


Principalul avantaj al exercițiu la acest aparat este răsucirea corpului numai datorită forței mușchilor abdomenali, fără a include alte grupuri musculare. Este foarte important să simțiți contracțiile musculare. După ce ați contractat complet abdomenul, atunci este necesar să încordați mușchii cât mai mult posibil și apoi să începeți mișcarea inversă în timp ce controlați presa.

Dacă faceți exercițiul corect, mușchii abdominali funcționează activ, iar sarcina asupra mușchilor gâtului este eliminată.


Avantajele răsucirilor pe aparat în comparație cu răsucirile clasice:

* sarcina pe mușchii gâtului este exclusă, deoarece capul este fixat permanent pe pernă specială
* este exclusă posibilitatea de a face mișcari rapide, deoarece mișcarea sunt efectuate concentrate și line
* este exclusă posibilitatea de activa în lucru mușchii brațelor, deoarece acestea sunt situate pe cadru.
Adăugător acest aparat poate fi utilizat pentru flotări de la podea, dacă vă culcați lateral, sarcina poate fi îndreptată spre mușchii oblici.

Ab Roller este la fel de potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.
Modelul este compact, se va potrivi la domiciliu și nu va ocupa mult spațiu.


Pentru ce folosesc Ab Roller:
* pentru antrenamentul mușchilor abdominali drepți și oblici
* pentru flotări de la podea


Ab Roller este conceput pentru cei care doresc în cel mai scurt timp să-și facă abdomenul strâns și definit.

Producator PX-Sport China

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți