- 12%
COMPLETE MASS™ 2,5 Kg
Cod : 17540
În stoc :
Compară
Producator : BULK POWDERS
649 lei
736 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 150 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Complete Mass ™ este un cocktail de proteine și carbohidrați cu un conținut ridicat de calorii, destinat celor care cu greu și mult efort acumulează în greutate și masa musculară. Ce conține Complete Mass ™ - este un amestec proteic din zer, lapte și albuș de ou, care oferă o gamă completă de aminoacizi cu diferită viteză de absorbție. Ovaz scoțian ultra-subțire, asigură o sursă sănătoasă de carbohidrați pentru energie și mai este o sursă excelentă de fibre sănătoase, conține numai 1,7 g de zahăr. Complet Mass ™ are un gust delicios încât veți aștepta cu nerăbdare următoarea administrare.
O caracteristica importanta a Complete Mass  constă în doze mari de proteine în raport cu carbohidrații.  Un conținut ridicat de proteine din mai multe surse este ideal ca înlocuitor de masă și va adăuga o bună porție de aminoacizi în dieta dvs. zilnică.  Iar carbohidrații lenți din compoziție va vor energiza mușchii fără a crește procentul de grăsime și devieri bruște la apetit.


In câteva cuvinte, ce este un gain-er?

Gainer- este un mod eficient de a corecta meniul nostru , care din păcate, este departe de a fi unul ideal.

Gainer- sunt o combinație de proteine și carbohidrați.  Carbohidrații sunt o componentă importantă a unei diete echilibrate.  Mulți oameni cred în mod greșit că carbohidrații sunt nocivi, considerându-i cauza excesului de greutate.


De fapt, gainer-urile sunt suplimente nutritive concepute pentru a construi rapid și eficient masa musculară, care este una dintre principalele lor funcții, deși nu este singura. Ele  se recomandă pentru administrarea, în primul rând, a persoanelor care duc un stil de viață activ și exercita asupra lor efort fizic intensiv la antrenamente.Oamenii predispuși la obezitate, ar trebui să fie atenți la gainer-uri, ar fi logic sa atrageti atentia la proteine.

Mulți vor susține că cantitatea necesară de nutrienți poate fi obținută din alimente obișnuite.  Teoretic, este așa.  Dar, de fapt, corpul dvs este pur și simplu incapabil fizic să absoarbă o astfel de cantitate de alimente.  În plus, proteinele și carbohidrații sunt mai bine absorbiți cu apă.  Prin urmare, gain-urile pe apă, lapte sau suc sunt optimale pentru absorbție, mai ales după antrenament.

Gain-urile  sunt o parte importantă a nutriției sportive,  sunt utilizate pe deplin in rindul sportivilor.  Acest supliment alimentar este ferm înrădăcinat în dieta lor.


Destinat pentru:
- creșterea masei musculare și a greutății corporale
- ajută la menținerea masei musculare
- creșterea energiei în timpul antrenamentului

Se recomandă: Se amestecă 4 măsuri (aproximativ 135 g) în 400 ml apă. Utilizați 1-3 porții pe zi când sunt necesare calorii suplimentare.

Ambalare2000 g 

Arome: Ciocolată, căpșuni, banane

Producător: Sports Supplements Ltd Anglia

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
699 lei
- 27%
958 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Producator : Bulk powders
299 lei
- 19%
368 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
399 lei
Cumpără printr-un click
Producator : Bulk powders
649 lei
- 12%
736 lei
Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți