- 22%
HYDRO WHEY, 800 g, chocolate
Cod : 18985
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
1 175 lei
1 498 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

HYDRO WHEY - hidrolizat proteic din proteină din zer de lapte ce trece hidroliza enzimatică parțială, de fapt același proces are loc în tractul nostru digestiv, astfel încât hidrolizatul proteic practic nu necesită timp pentru digerare și începe să fie absorbit imediat după admitere.
HYDRO WHEY conține fragmente din 2-3 aminoacizi (di - și tripeptide).
HYDRO WHEY este un produs de calitate cu absorbție momentală pentru recuperarea rapidă țăsutului muscular după orice efort fizic dificil.

Diferența dintre hidrolizat de zer și alte proteine
Proteinele sunt supuse proceselor de hidroliză enzimatică în tractul digestiv pînă la lanțuri de aminoacizi. Aceste procese necesită de timp și energie. În cazul cînd proteina este hidrolizată este imediat absorbită și livrată către mușchi. Aceasta este principala diferență între hidrolizat și alte proteine din lapte - cea mai rapidă rată de absorbție. Conform cercetărilor, timpul de absorbție a unei porții pe stomacul gol durează 10 minute și este asimilat fără perderi.

Hidrolizat proteic din zer este cu 15% mai eficient pentru construirea mușchilor în comparație cu concentrate și izolate. Se explică acest fapt prin conținutul ridicat de BCAA și aminoacizi esențiali, valoarea biologică ridicată și înaltă rată de absorbție.

Eficiența HYDRO WHEY NT:
- cea mai mare rată de asimilare dintre toate formele și tipurile de proteine din alimentația sportivă;
- eficitate înaltă în ceea ce privește creșterea musculară, datorită nivelului ridicat de aminoacizi BCAA;
- accelerarea sinteza proteinelor musculare ce la rîndul său accelerează creștere forței și rezistenței;
- alergie minimă datorită gradului ridicat de purificare (mai ales în comparație cu concentrate din zer);
- recuperarea accelerată și scăderea imunosupresiei cauzate de activitatea fizică regulată.

- materie primă marca Hydrovon ™
- enzima lactază Tolerază ™pentru asimilarea lactozei
- nu conține zahăr și culori artificiale

Doza recomandată: se amestecă 40 g (două măsuri) în 240 ml de apă. În funcție de necesarul zilnic de proteine, consumați 1 - 2 porții pe zi, după antrenament și dimineața.


Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutritivă (porție - 40 g)

Valoare energetică   612 kJ / 144 kcal

Grăsimi    0,6 g

- din care acizi grași saturați 0,3 g

Carbohidrați    2,4 g

- din care zaharuri    1,1 g

Fibre    0,6 g

Proteine    32 g

Sare    0,4 g

Enzima digestivă lactază 3360 ALU

Crom    100 μg = 250% *

Niacină (vitamina B3)    27 mg = 169% *


Compoziţie; 90% hidrolizat din izolat proteic din zer, cacao, fibre de grâu (fără gluten), aromatizant, stabilizatori de gumă arabică și gumă xantan, agenți anti-aglomerare fosfat de calciu și dioxid de siliciu, lactat de crom, clorură de sodiu, enzimă digestivă lactază - Tolerase TM L, (conține lecitină de soia ) nicotinamida, îndulcitorii sucraloză și glicozide steviol.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

- 18%
1 337 lei
1 095 lei
Cumpără 1 click
- 18%
1 337 lei
1 095 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 6%
1 273 lei
1 198 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
1 273 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 22%
1 498 lei
1 175 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți