50% Protein Bar 50g Z-Konzept cocos
Cod : 4113
În stoc :
Compară
Denumirea : 50% Protein Bar 50g Z-Konzept
Producator : Z-Konzept
59 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

50% Protein Bar Z-Konzep - este un bar dietic care este bogat în proteine și se diferă de produsele similare prin conținutul său ridicat de proteine 25 g pe bar, cu un conținut minim de zahăr 0,7 g.  50% Protein Bar este un bar delicios care nu este doar o gustare echilibrată hrănitoare, ci un adevărat supliment proteic, porție completă de proteine într-un singur bar. Ve-ți furniza organismului proteină suplimentară de care aveți nevoie pentru a sprijini refacerea și creșterea musculară, fără a va încărca cu calorii din carbohidrați simpli. Sarcina principală aceastui bar este suplimentarea adăugătoare cu proteină în timpul zilei, atunci când nu există nicio ocazie de a mânca sau cînd doriți un desert între mese. De asemenea, este recomandat înainte și după antrenament pentru energie și recuperare.
Destinat pentru:
- gustare sau înlocuirea uneia mese în timpul zilei
- în perioada dietelor cu scopul de a pierde excesul de greutate
Se recomandă: între mese, înainte sau după antrenament.
Greutate: 50 g
Aromă: Lămâie, nucă de cocos, mango.
Producător: Z-Konzept, Germania

Valoare nutritivă bar 50 g

Valoare energetică 776 kJ 185 kcal

Grăsimi  6,5 g

- acizi grași saturați  3,9 g

Carbohidrați  10,5 g

- din care zaharuri  0,7 g

Fibre  0,5 g

Proteine   25,0 g

Sare   0,2 g

Ingrediente;

50% Protein Bar este un baton proteic cu glazură de ciocolată integrală din lapte, realizat din maltitol. Cu îndulcitori. Ingrediente: amestec de proteine (proteine din lapte, izolat de proteine din soia), glicerină humectosină, glazură de ciocolată cu lapte 16% (îndulcitor maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lecitine de soia emulgator, vanilie naturală), hidrolizat de colagen, apă, grăsime de palmier . arome de nucă de cocos, umplutură de celuloză microcristalină, îndulcitor de sucraloză.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
59 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți