Greutate pt picioare Iron Gym Wrist Weight 1kg
Cod : 20992
În stoc :
Compară
334 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Greutățile pentru mâini sunt concepute pentru a spori intensitatea exercițiilor, pentru sportivi în sporturi de luptă.

Ponderarea se face sub forma unei centuri, astfel încât să puteți plasa liber pe braț. Lungimea curelei este se reglează la dimensiunea dorită.

Greutate: 2 buc la 1.0 kg

Material: clorură de polivinil, neopren, nisip din oțel.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Producator : Joerex
242 lei
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți