Banda de alergare FITNESS TREADMILL T810
Cod : 21047
În stoc :
Compară
27 580 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 150 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

 Banda de alergare de la compania Johnsons Health Tech, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de fitness din lume.

 Compania JHT a lansat o linie de simulatoare Tempo fiabile si calitative, care se caracterizează prin calitatea înaltă a tuturor componentelor dar și cu  un preț rezonabil. Cu o simplitate aparentă, modelul din fotografie pare mai mic decât în viața reală.  Din punct de vedere vizual și tactil,  veti simți că această piesă aparține „brand-urilor de top”.

 Acum o scurtă descriere:

 Piesa este proiectată pentru uz casnic pentru mersul pe jos și alergari de către persoane cu o greutate de până la 110 kg.

 Această banda de alergare are un cadru destul de puternic și stabil, care cântărește 60 kg, ceea ce dovedește încă o dată că cântărește mai mult decât pare la prima vedere.  Piesa este echipată cu o centură de rulare suficient de mare, cu dimensiuni: 120 x 41 cm. În același timp, suprafața de rulare este echipată cu amortizoare, ceea ce va reduce sarcina de pe genunchi în timpul alergarii.  Toata  parte electrică a pistei este realizată din componente de înaltă calitate de la aceiași furnizori ca și echipamentul profesional.  Doar două circumstanțe care s-ar putea să nu vă placă sunt lipsa unei reglari electrice de înclinării curelei de rulare (dar poate fi schimbată manual) și lipsa unui suport pentru un gadget mobil (bine, asta pentru care si cum!).


 Iată parametrii tehnici ai acestui simulator:

 - Grosimea  pânzei de rulare: 1,6 mm

 - Dimensiunile centurii de rulare: 120 x 41 cm

 - Reglare mecanică a înălțimii: 3 niveluri până la 6%

 - Viteză: 1 - 16 km / h

 - Puterea motorului (de top) 2.25 CP

 - Consola: 4 LED-uri

 - Număr de programe: 12

 - senzori de ritm cardiac: contact

 - Dimensiuni generale: 165 x 66 x 127 cm (L x l x l)

 - Dimensiuni pliate: 90 x 66 x 146 cm

 - greutate 60 kg

 - Greutatea maximă a utilizatorului: 110 kg

Produse asemănătoare

Clienții noștri mulțumiți