Banda de alergare XTERRA
Cod : 24624
În stoc :
Compară
Producator : DYACO
27 600 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis


* Puntea de amortizare XTRA Soft
* Ușor de pliat datorită designului Lift Assist
* Suprafață: 45 cm x 135 cm
* Sarcină utilă: 120 kg
* Greutatea produsului: 72,5 kg
* Dimensiunile dispozitivului: 177,5 cm (L) x 82,5 cm (L) x 136 cm (H).
* 2.00 h.p. motor
* Viteză: 0-10 mile pe oră
* Inclinare: 0-10%
* Bluetooth, control de viteză, înclinare și programe prin aplicația Xterra.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți