- 15%
SUPORT COT JOEREX ELBOW SUPPORT
Cod : 5622
În stoc :
Compară
Producator : JOEREX
23 lei
27 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Suport pentru cot Joerex 0506 oferă suport moale și vă menține cald.

Scop: prevenirea leziunilor ligamentelor în timpul sportului și muncii legate de sarcina pe articulația cotului; tratamentul leziunilor și bolilor articulației cotului.

- textil / elastic

- material: 50% acril / 30% terilenă, 20% Shirr

- design confortabil si placut

- marime: S (23cm), M (24cm), L (25cm).

Descriere brand

Joerex  - Японский бренд, его основу составляет спортивный инвентарь по баскетболу, футболу, волейболу, теннису, фитнесу, бадминтону, настольному теннису, роликовые коньки и скейтборды. Особой популярностью изделия торговой марки Joerex пользуются среди любителей и профессионалов в баскетболе, бадминтоне и настольном теннисе. Большая роль уделяется выпуску качественной защиты спортсменов от травм и повреждений.

Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Producator : Joerex
- 15%
27 lei
23 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți