L-CARNITINE 3000 SHOT
Cod : 12345
În stoc :
Compară
Denumirea : L-CARNITINE 3000 SHOT
Producator : NUTREND
39 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CARNITINE 3000 SHOT - Un produs eficient pentru cei care practică în mod regulat și intens sport sau fitness, ce sunt concentrați în dezvoltarea musculaturi și pierderea excesului de greutate.

Combinație de substanțe în forma lichidă, cu un conținut maxim de L-carnitină, adăugător conține vitamine B1, B3, B5 și B6, taurină, picolinat de crom, cofeină și extract de ceai verde.

Componente active CARNITINE 3000 SHOT;

L-carnitina Carnipure ® 3000 mg. Funcția L-carnitinei este transportarea acizilor grași în celulele musculare și apoi în mitocondrii pentru a produce energie în timpul efortului fizic. Grăsimea poate fi arsă numai în mitocondrii, deoarece este o centrală electrică celulară. Conține L-carnitina Carnipure ®, produsă de compania elvețiană Lonza. Marca de calitate Carnipure ® pe ambalajul produsului înseamnă că conține L-carnitină de înaltă calitate produsă de Lonza.

Taurină 1000 mg.Taurina influențează asupra sistemul nervos stimulându-l pentru a crește viteza de transmitere a impulsurilor nervoase. Drept urmare, reacția, coordonarea și atenția sunt îmbunătățite. În plus, există o creștere de energie, deoarece taurina ajută la transportarea carbohidraților către mușchi – ce micșorează epuezarea musculară iar antrenamentul devine mai eficient.

Cofeina 127 mg. Administrarea cofeinei înainte de antrenament micșorează senzația de oboseală. Creșterea de energie este datorită faptului oxidării celulelor de grăsime ce sporește rezistența musculară, în final se va folosi mai puțin efort pentru a efectua antrenamente de lungă durată.

Extract de ceai verde (50% polifenoli). Extractul de ceai verde mărește consumul de energie al organismului în timpul exercițiilor fizice prin implicarea țesutului adipos în termogeneză, promovând astfel pierderea în greutate și creșterea de energie.

Crom picolinat. Crom picolinat este un mineral ce participă la metabolismul glucozei, previne depunerea grăsimilor, are un efect benefic asupra rezistenței musculare și reduce riscul bolilor cardiovasculare.

Vitamine; B1, B3, B5 și B6. Vitaminele grupei B din acest produs sunt implicate pentru a reduce oboseala și producerea de energie.


Doza recomandată: porție 60 ml cu 30 de minute înainte de activitatea fizică.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii
Valoare energetică 53 kJ / 13 kcal
Grăsime  0 g
incl. acizi grași saturați  0 g
Carbohidrați  0,1 g
incl. zahăr  0,1 g
Fibre   0 g
Proteine   2,3 g
Sare   0 g
L-carnitină   3000 mg
Taurină   1000 mg
Cofeina   127 mg
Extract de ceai verde   90 mg
Vitamina B1    1,5 mg = 136% RDA
Vitamina B3    20 mg = 125% RDA
Vitamina B5    10 mg = 167% RDA
Vitamina B6    3 mg = 214% RDA
Crom    100 mcg = 250% RDA
RDA doza zilnică recomandată

Ingrediente; apa, L - carnitina, taurina, regulator acidității acidului citric, emulsia ananas (arome, coloranți E 102 și E 110 - pot avea un efect negativ asupra activității și atenției la copii), cofeină, extract de ceai verde (8% % cofeină), conservanți sorbat de potasiu și benzoat de sodiu, nicotinamidă (vitamina B3), îndulcitori acesulfam K și sucraloză, calciu D-pantotenat (vitamina B5), îndulcitor tidevio - gamina clamină (vitamina B1), crom.  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
39 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți