FLEXIT GOLD DRINK gr
Cod : 12345
În stoc :
Compară
Denumirea : FLEXIT GOLD DRINK
Producator : NUTREND
747 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

FLEXIT GOLD DRINK supliment eficient pentru nutriția articulațiilor, cu o compoziție complexă, conține nouă ingrediente active, este recomandat pentru refacerea și întărirea articulațiilor și  ligamentelor. Cel mai important ingredient activ se găsește în peptida de colagen de pește Naticol® - peptide de colagen de pește cu greutate moleculară mică pentru o mai bună absorbție de către organism.

Dintre substanțele active, trebuie de menționat și Boswellia Serrata - înlocuitor natural al antiinflamatoarelor, ameliorează durerea, inflamația și nu afectează negativ asupra organismului. Un alt ingredient activ este metilsulfonilmetanul (MSM) și vitamina C, care contribuie la formarea normală a colagenului. Vitamina D este esențială pentru absorbția normală a calciului și a fosforului, care contribuie la regenerarea țesutului osos.

PRODUSUL ESTE DESTINAT

- îmbunătățirea stării articulațiilor

- reînnoirea țesutului cartilajului

- elasticitatea articulațiilor

- protecția articulațiilor în perioada de antrenamente intense

- starea bună a pielii părului și unghiilor

DOZĂ RECOMANDATĂ: Porție 20 g se dezolvă în 300 ml apă, serviți zilnic dimineața înainte de micul dejun.

AMBALARE: 400 g

AROME: Portocală, pere, coacăză neagră

PRODUCĂTOR: NUTREND Republica Cehia

VALOAREA NUTRIȚIONALĂ

Valoare nutrițională                                 100 g                      20 g (porție)

Vitamina C                                              400 mg                   80 mg

Vitamina B6                                            20 mg                     4 mg

Vitamina D                                              30 mcg                   6 mcg

Peptide de colagen din pește Naticol®   45,000 mg              9000 mg

Condroitin sulfat                                     6 000 mg                1200 mg

Sulfat de glucozamină                             7500 mg                1500 mg

Metilsulfonilmetan (MSM)                     1500 mg                300 mg

Extract de Boswellia serrata                    1000 mg                200 mg

Acid hialuronic (sare de sodiu)               100 mg                  20 mg

INGREDIENTE

Hidrolizat de colagen din pește Naticol® 25% hidrolizat de gelatină, maltodextrină, sare, sulfat de glucozamină (origine crustacee), condroitin sulfat, acid citric, regulator de aciditate, MSM (metilsulfonilmetan), extract de Boswellia serrata (20% acid beta-bosvellinovaya, 10% acetil-beta Acid Boswellic) - Boswellin®, regulator de aciditate, acid malic, acid L-ascorbic (vitamina C), stabilizatori; salcie și gumă xantan, aromă amestec concentrat de sfeclă și extract de spirulină, antiaglomeranți agenți fosfat de calciu și bioxid de siliciu și concentrat de morcov negru, îndulcitorii sucraloză și stevio glicozide, acid hialuronic (sare de sodiu), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), colecalciferol (vitamina D).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
747 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
747 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
472 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
747 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
747 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți