FLEXIT DRINK, 400g
Cod : 12345
În stoc :
Compară
Denumirea : FLEXIT DRINK
Producator : NUTREND
472 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

FLEXIT DRINK este un produs unic pentru îngrijirea completă a tendoanelor și ligamentelor, acționează  pozitiv asupre stării pielii, părului și unghiilor. Componentele sale principale sunt: hidrolizat de colagen, L-prolină, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, MSM și acid hialuronic. FLEXIT DRINK mai conține magneziu și vitaminele B6, C și D.

PRODUSUL ESTE DESTINAT;

- îmbunătățirea stării articulațiilor

- refacerea  cartilajului

- elasticitatea articulațiilor

- se recomandă în perioade de antrenamente intensive pentru prevenirea traumelor

Ingredientul principal în produsul FLEXIT DRINK este hidrolizat de colagen

Hidrolizat de colagen - este rezultatul hidrolizei enzimatice profunde a colagenului. Adică nu este doar o proteină fibrilară, ci o proteină hidrolizată pînă la aminoacizi – datorită acestui fapt, este ușor dizolvată, asimilată și absorbită pînă la 80-90%. Aceasta este diferența funcțională cheie dintre peptidele de colagen și colagenul obișnuit – asimilarea rapidă și aproape completă. În plus, peptidele sunt mult mai bine solubile în apă rece în comparație cu colagenul obișnuit.
Colagenul este o proteină structurală care formează toate țesuturile conjunctive ale corpului uman; ligamente, cartilaje, fascia musculară, piele. Colagenul este, de asemenea, implicat în sinteza țesuturilor musculare, este una din cea mai răspîndită proteină din corpul uman care reprezintă până la 30% din masa totală de proteine din organism.
Lipsa colagenului duce la pierderea elasticității pielii, apariția ridurilor, deteriorarea stării părului, aparatul articular-ligamentos și dezvoltarea patologiilor concomitente, afectarea funcțiilor tractului gastro-intestinal și alte disfuncții.
Efectul asupra sănătății pielii
Colagenul este componentul principal a tuturor straturilor pielii, asigură elasticitatea, rezistența, și hidratarea. Formarea ridurilor, pielii uscate este o consecință directă a scăderii producției de colagen, în acest caz este necesară creșterea suplimentară de colagen biodisponibil cu alimentație.
Colagenul și sănătatea articulațiilor
Colagenul este necesar pentru formarea țesutului cartilajului, regenerarea și menținerea acestuia într-o stare funcțională. Deoarece sinteza colagenului în organism scade odată cu vârsta, riscul de a dezvolta boli articulare degenerative, în special osteoartrita, crește.
Prevenirea pierderii osoase
Colagenul este, de asemenea, implicat în formarea și menținerea structurii osoase, inclusiv responsabil pentru caracteristicile lor de rezistență. În consecință, o scădere a producției de colagen agravează starea oaselor cu vârsta, aceasta poate duce la patologii precum osteoporoza, care se caracterizează prin reducerea densității osoase și un risc crescut de fracturi.

DOZA RECOMANDATĂ: Porție de 20 g la 300 ml de apă, se servește zilnic de dorit dimineața, înainte de micul dejun.

AMBALARE: 400 g

AROMĂ; Piersici, grăpfruct, capsuni, orange

PRODUCĂTOR: NUTREND, CehiaDescriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

VALOARE  NUTRIȚIONALĂ
Valoarea nutrițională                                 100 g                        20 g ( porție)
Valoarea energetică                           1382 kj / 325                 277 kcal kj / 65 kcal
Grasimi                                                      0 g                                 0 g
Carbohidrați                                              29 g                                5,8 g
- din care zaharuri                                      0 g                                  0 g
Proteina                                                    50,4 g                              10,1 g
Sare                                                            0 g                                    0 g
Calciu                                                       600 mg                           120 mg
Magneziu                                                 275 mg                            55 mg
Vitamina C                                               500 mg                           100 mg
Vitamina B6                                             25 mg                               5 mg
Vitamina D3                                            37,5 mcg                          7,5 mcg
Condroitină sulfat                                     750 mg                           150 mg
Sulfat de glucozamină                             1500 mg                           300 mg
Hidrolizat de colagen                               50000 mg                        10000 mg
Metilsulfonilmetan (MSM)                      1500 mg                          300 mg
Acid hialuronic                                         100 mg                            20 mg
L-prolină                                                   2500 mg                          500 mg

COMPONENȚA

Hidrolizat de colagen, maltodextrină, gluconat de calciu, gluconat de magneziu, L-prolină, sare de potasiu, glucozamină (originea din moluște), regulator de aciditate acid citric, MSM (metilsulfonilmetan), condroitin sulfat, vitamina C (acid L-ascorbic), aciditate acid malic, fosfat de calciu și dioxid de siliciu, îndulcitorii acesulfam K și sucraloză, acid hialuronic, (nitrat de sodiu sare), naringin, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina D3 (colecalciferol)

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
431 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
334 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
472 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți