EXCELENT PROTEIN BAR, 85 g
Cod : 12345
În stoc :
Compară
Denumirea : EXCELENT PROTEIN BAR, 85 g
Producator : NUTREND
59 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Excelent Protein bar este baton proteic cu aromă delicioasă ce conține 24% proteine și 43% de carbohidrați. Excelent Protein bar conține fructe sau nuci, acoperit cu ciocolată cu lapte sau  topping de iaurt. Se recomandă pentru administrare după exerciții fizice, mai ales dacă nu aveți la îndemână un shake de proteine.

Bar proteine este un înlocuitor parțial al nutriției zilnice și va oferi proteine suplimentare organismului pe tot parcursul zilei. Produsul conține proteine de înaltă calitate, ceea ce va fi benefic nu numai pentru sportivi, ci și pentru persoanele fizic active. Exelent este produs în mai multe arome: coacăză neagră, migdale marțipan, ananas-nucă de cocos, ciocolată, ciocolată cu nuga și afine, iaurt  lămâie și zmeură, coacăze-afine. Prin această diversitate, veți găsi cu siguranță gustul dvs. preferat

Pentru cine este recomandat Excelent protein bar?

Batonul este unic potrivit pentru toată lumea. Pentru cei ce fac sport ca suplimentare adăugătoare de nutrienți, sau să presupunem că ați pierdut masa de prânz din diferite cauze, aceast bar va fi o opțiune perfectă. Este util pentru consumul post-antrenament pentru alimentație cu proteine, ce va stimula refacerea masei musculare. Tot ce aveți nevoie este de a alege aroma preferată.


Avantajele batonului Excelent.

✅alternativă la dulciurile obișnuite

✅perfect pentru energie

✅satisface optimal necesitatea de proteine pentru creșteria masei musculare

✅sporește senzaţia de saţietate

✅o varietate de gusturi

✅conține vitamine, carbohidrați și proteine

✅nu conține grăsimi hidrogenate


DOZĂ RECOMANDATĂ: Serviți între mese. Înainte sau după antrenament.

AMBALARE:  85 g

AROME: Ananas și nucă de cocoș, ciocolată și nuci, coacăză neagră și afine, papaya, marțipan și migdale, vanilie și ananas, ciocolata + nuca de cocoș, fructe braziliene curuba.

PRODUCĂTOR: Nutrend, Republica Cehă

Valoare nutrițională 85 g
Valoare energetică 1544 kJ / 368 kcal
Grăsimi 14,9 g
- din care acizi grași saturați 10,6 g
Glucide 37,0 g
- din care zaharuri 27,6 g
Fibre 1,2 g
Proteine 20,9 g
Sare 0,4 g
L-glutamină 0,5 g
BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină) 3,2 g
Niacină (vitamina B3) 6,8 mg = 43% *
Riboflavină (vitamina B2) 1,5 mg = 107% *
* Link către consum.

Ingrediente; amestec de proteine (izolat proteic din soia, concentrat de proteine din zer, fulgi de soia), sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 14% (zahăr, unt de cacao, cacao praf, lapte integral, emulgatori, lecitină de soia și E 476, extract de vanilie), zahăr inversat, grăsime vegetală (sâmbure de palmier, palmă, shea), cremă aromată cu vanilie (zahăr, ulei de palmier și unt de shea, praf de zer, lapte praf degresat, emulsionant de lecitină de soia, aromă, culoare E 160c), alune 3,5%, nucă de cocos (dioxid de sulf antioxidant), extrudat de orez (orez, emulgator E 471), lecitină de rapiță emulsionantă, L-glutamină, agent aromatizant, gumă de guar îngroșitor, antioxidant; tocoferoli naturali, culoare caramel, nicotinamidă, riboflavină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
59 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
59 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți