Nutrend Multicomplex 60 caps
Cod : 21921
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
379 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Combinație echilibrată de vitamine, minerale și extracte active pentru vitalitate mai înaltă.
MULTICOMPLEX COMPRESSED CAPS este conceput pentru a spori imunitatea, stimulează performanța fizică și mentală. Un pachet practic pentru 30 de zile conține două tipuri de capsule-multiminerale ce se administrează înainte de culcare și multivitamine după mic dejun. Acest complex de ingrediente active va asigură cu tot ce aveți nevoie pentru o viață sănătoasă în formă de capsule de gelatină pentru o asimilare mai bună.


MULTICOMPLEX COMPRESSED CAPS conține 12 vitamine și un complex VITALITY — ce conține extracte vegetale active și colostru biologic activ. MULTIMINERAL include 6 minerale importante, dintre care unele sunt în formă chelată ce înseamnă asimilare completă.


Recomandat pentru:
- îmbunătățirea sistemului imunitar
- îmbunătățirea performanței fizice și mentale
- îmbunătățirea sistemului digestiv
- stabilizarea psihoemoțională
- îmbunătățirea recuperării în perioada antrenamentelor cu intensitate înaltă

Se recomandată; multivitamine 1 capsulă dimineața după micul dejun, multimineral 1 capsulă seara înainte de culcare.


Producător NUTREND Cehia


Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Informații nutriționale capsulă albă MULTIVITAMIN:

Vitamina C    290 mg = 363% *

Niacină (vitamina B3)  32 mg = 200% *

Vitamina E    24 mg = 200% *

Acid pantotenic (vitamina B5)  12 mg = 200% *

Vitamina B6  10 mg = 714% *

Tiamină (vitamina B1)  10 mg = 909% *

Riboflavină (vitamina B2)  10 mg = 714% *

Vitamina A   1.000 μg = 125% *

Vitamina D  10 μg = 200% *

Acid folic   400 μg = 200% *

Biotină    100 μg = 200% *

Vitamina B12    25 μg = 1.000% *

Colostru    400 mg

Extract de ceai verde  100 mg

acid α-lipoic   10 mg

Extract de piper negru   1 mg

Informații nutriționale capsula albastră MULTIMINERAL:

Magneziu  150 mg = 40% *

Calciu  100 mg = 12,5% *

Zinc  10 mg = 100% *

Fier  3 mg = 21% *

Crom  80 μg = 200% *

Seleniu  75 μg = 136% *

* consum zilnic


Ingrediente MULITIVITAMIN; colostru (minim 30% imunoglobuline), acid L-ascorbic (vitamina C), capsulă de gelatină (gelatină, coloranți: dioxid de titan, E 172), extract de ceai verde (50% polifenoli, 8% cofeină), acetat de DL-α-tocoferil (vitamina E), nicotinamidă (vitamina B3), agent de încărcare stearat de magneziu, D-pantotenat de calciu (vitamina B5), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), clorhidrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), acid α-lipoic, palmitat de retinil (vitamina A, conține gelatină de pește), agent anti-aglomerare dioxid de siliciu, colecalciferol (vitamina D), extract de piper negru (95% piperină) -Bioperin®, acid folic (vitamina B9), D-biotină (vitamina H), cianocobalamină (vitamina B12).


Ingrediente MULTIMINERAL: bisglicinat de calciu, bisglicinat de magneziu, carbonat de magneziu, capsulă de gelatină (gelatină, coloranți: dioxid de titan, E 132), carbonat de calciu, oxid de magneziu, lactat de crom, L-OptiZinc ® (mono-L-metionină sulfat de zinc.), stearat de magneziu de umplutură, seleniu legat organic din drojdie, bisglicinat feros, agent anti-aglomerare dioxid de siliciu. L-OptiZinc® este o marcă înregistrată a InterHealth N.I.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți