- 25%
NT ISO WHEY PROZERO, 500 g, vanilla pudding
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
554 lei
739 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Iso Whey Prozero - proteină din zer de lapte adaptată nevoilor chiar și ale celor mai pretențioși sportivi și persoanelor active fizic care caută proteine fără zahăr, gluten, grăsimi și minim lactoză (zahăr din lapte). Iso Whey Prozero este o sursă concentrată de aminoacizi valoroși bine digerabili, inclusiv aminoacizii esențiali ce sunt în cantități ridicate în izolat proteic din zer (WPI), suplimentar este adăugat aminoacidul L-Glutamina. Aminoacizii sunt elementele de bază care alcătuiesc proteinele și, la rândul lor, este materia de bază de construcție a țesuturilor corpului, inclusiv a mușchilor. Prin urmare, un aport suficient de aminoacizi este important din punctul de vedere al antrenamentelor intensive a sportivilor și a persoanelor active fizic, deoarece oferă protecție împotriva deteriorării musculare și promovează creșterea musculară.
Iso Whey Prozero este îmbogățit suplimentar cu vitamina B6, care susține metabolismul proteinelor și contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și imunitar. Digezyme® Digestive Enzymes au fost adăugate pentru a asigura cea mai bună absorbție. Prezența lor facilitează absorbția macronutrienților.
Se recomandă Iso Whey Prozero:
Supliment proteic ideal de înaltă calitate ca adaos în raționul zilnic.
Iso Whey Prozero este un produs proteic atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru cei pasionați de fitness.
Culturismul, sporturile de forță și sporturile de anduranță sunt discipline care necesită un aport suplimentar de proteine - Iso Whey Prozero poate satisface această nevoie.
Pentru administrare în perioade de antrenamente intense și prelungite - protecție musculară.
Construirea masei musculare.
Beneficii Iso Whey Prozero:
Sursă bogată și concentrată de aminoacizi, inclusiv aminoacizi esențiali care sunt în cantități mari în izolat proteic din zer (WPI).
Folosirea tehnologiei moderne CFM (Cross Flow Microfilter) previne denaturarea proteinelor.
Una porție de produs (25 g) oferă 21 g de proteine.
Adăugător L-glutamină ce stimulează dezvoltarea masei musculare, forței și rezistenței.
Iso Whey Prozero, îmbogățit cu Digezyme®, care conține enzime care facilitează absorbția macronutrienților în produs – imbunatatind digestibilitatea.
Vitamina B6 susține metabolismul proteinelor și contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și imunitar.
Fără gluten.
Se amestecă ușor.
Recomandare pentru utilizarea Iso Whey Prozero:
Se amestecă porție de produs (25 g) cu 200 ml apă, de preferință cu un agitator. În funcție de necesarul zilnic de proteine, administrați 1-2 porții zilnic între mese.


Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională  25 g

Valoare energetică  398 kJ / 94 kcal

Grăsimi   0,5 g

- din care acizi grași saturați   0,2 g

Carbohidrați   1,3 g

- din care zaharuri   0,8 g

Fibre   0,1 g

Proteine   21,0 g

Sare   0,2 g

Vitamina B6   0,21 mg = 15% *

Enzime digestive   14 mg

Spectru de aminoacizi:

L-alanină   972 mg

L-arginină   337 mg

Acid L-aspartic   22011 mg

L-cisteină   436 mg

L-glutamină   1000 mg

Acid L-glutamic   3471 mg

Glicină   317 mg

L-histidină   297 mg

L-izoleucină ***    1 408 mg

L-leucina ***    2 102 mg

L-lizină **    1 805 mg

L-metionină **    436 mg

L-fenilalanină **    595 mg

L-prolină    1210 mg

L-serină   754 mg

L-treonină **    1329 mg

L-tirozină   555 mg

L-valină ***    1210 mg

L-triptofan **   357 mg

* Doza zilnică recomandată.

** EAA - aminoacizi esențiali

*** BCAA - Aminoacizi cu lanț ramificat

Ingrediente; izolat proteic din zer de lapte, L-glutamina, lapte praf integral, aromă, agent de îngroșare gumă de xantan, dioxid de siliciu, amestec de enzime digestive Digezyme ® (amilază, protează, lactază, lipaza țelulază), îndulcitorii sucraloza și stevio-glicozide, clorhidrat de piridoxină, colorant beta-caroten, (conține lecitină de soia).


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 25%
739 lei
554 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 25%
739 lei
554 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți