Cîntar analizator TN RD-953 BLACK KG/LB/STLB(KG)
Cod : 23911
În stoc :
Compară
Producator : TANITA
7 360 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Analizator de greutate compoziției corporală Tanita RD-953 WHI BLUETOOTH art.23910

Analizator de greutate compoziției corporală Tanita RD-953 cu capacitatea de sincronizare cu smartphone-ul dvs. prin tehnologia Bluetooth. Aplicația My Tanita funcționează pe iOS 9.0 și versiuni ulterioare și Android 5.0 și versiuni ulterioare. Deci, acum puteți urmări rezultatele antrenamentelor pe telefonul dvs. cu diagrame dinamice și recomandări, iar analiza compoziției corpului se efectuează cu o precizie de 0,1%.

Dispozitivul inteligent va măsura și calcula 11 indicatori, inclusiv un parametru unic - evaluarea calității mușchilor și va transmite toate informațiile către smartphone prin Bluetooth. Aplicația gratuită My Tanita Healthcare vă va ajuta să urmăriți schimbările în compoziția corpului.

Acest dispozitiv inteligent folosește cea mai avansată tehnologie de analiză prin bioimpedanță. Frecvențele inofensive utilizate asigură cea mai mare precizie posibilă care poate fi atinsă atunci când se monitorizează compoziția corpului. Indicarea culorii (roșu, galben și verde) face ca rezultatele măsurătorilor să fie ușor de citit. Confortul sunt principalele caracteristici ale acestui dispozitiv.


INFORMAȚII GENERALE:

Platformă subțire largă

Cântărire 2-200 kg

Evaluarea calității musculare

Identificarea automată a numărului de utilizator

Transmiterea datelor prin Bluetooth, aplicație gratuită Tanita pentru IOS și Android (vă permite să utilizați cântarele pentru un număr nelimitat de utilizatori)

Măsurare:

Greutate, kg

IMC (indicele de masă corporală)

Conținut de grăsime

Continut de apa,%

Nivel de grăsime viscerală

Masa osoasă (mineral), kg

Masa musculară, kg

Rata metabolică de bază (BMR), kcal

Vârsta metabolică, 12 - 90 de ani

Evaluare fizică

Evaluarea calității musculare


Limitări privind utilizarea dispozitivului:

Nu utilizați analizorul cu un dispozitiv medical implantat sau cu stimulator cardiac.

Cîntarul are funcție „Doar greutate”, este recomandat pentru femeile însărcinate. Analiza corporală nu sunt destinate femeilor însărcinate.

Nu se recomandă să fie turnat apă sau picături pe cîntar. Picăturile pot interfera cu funcționarea normală a analizorului.


Producător: Tanita, Japonia / Tanita, Japonia.

Descriere brand

Compania japoneză Tanita - lider în producția de cântarelor electronice precise din întreaga lume. Sediul central al companiei este situat în orașul Tokyo. Scopul companiei Tanita este de a ajuta oamenii să conducă un stil de viață sănătos. 

Numele mondial pe care compania a obținut – este rezultatul muncii grele și a tehnologiilor moderne. De asemenea, la cele de mai sus se adăuga design unic și standarde ridicate a calității. 

În ultimii 40-50 de ani, principala activitate a fost producția cîntarelor precise. Ce oferă posibilitatea de a obține astfel de cîntare care permit consumatorului să-și exercite controlul asupra sănătății. Tanita finanțează programe de cercetare care vizează studierea compoziției corpului uman.

Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Tanita
1 872 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți