ZK43929 VitActive syrup 1.000ml Energy
Cod : 24002
În stoc :
Compară
Producator : Z-Konzept
465 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

VITACTIVE ENERGY este un concentrat energetic care conține 6 vitamine, magneziu, taurină, extract de guarana și cofeină. Oferă energie și hidratare în timpul antrenamentului.
Se recomandă în timpul antrenamentelor de anduranță de lungă durată, reduce oboseala și elimină procesele de supraîncărcare fizică.
Eficitatea administrării VITACTIVE ENERGY
Administrarea VITACTIVE ENERGY înainte și în timpul activității fizice sporește performanțe sportive datorită compoziției sale.
În compoziția sunt electroliți care sunt implicați într-o varietate de procese fiziologice. Electroliții sunt substanțe care ocupă un loc foarte important în metabolismul organismului. Ei sunt implicați în transmiterea impulsurilor nervoase și contracțiile celulelor musculare. Dificita de electroliți duce la micșorarea contracțiilor musculare.
Ca energizant se conține guarana. Este recomandată pentru creșterea rezistenței și eficienței în timpul efortului fizic pe perioadă de timp îndelungată.
Taurina pentru concentrare. Suplimentarea adăugătoare cu taurină, îmbunătățește procesele de energie și transmitere impulsurilor nervoase.

Doza recomandată; 10 ml pe 500 ml de apă, luate înainte în timpul exercițiului fizic.

Descriere brand

Marca germană Z-Konzept este renumită prin abordarea sa serioasă în ceea ce privește producția de nutriție sportivă. Acest brand este fondat de savantul biochimist german și specialist în nutriție sportivă Rainer Circelbach, care în trecut a fost la originea brandurilor europene cu nume mondial.Dorința și posibilitatea de a produce nutriție sportivă, cu accent pe calitatea înaltă și efecitate maximală, l-au încurajat să-și formeze propriul brănd. 

Toate ingredientele active pentru produse au fost examinate științific. Z-Konzept sunt susținători abordării progresive a tehnologiilor sale. În produsele acestui brand nu veți găsi nimic în plus în compoziție. 

Principalul avantaj este formule inovatoare și dovedite, unde se folosesc de preferință componente active cu efect dovedit. 

În fabricare sunt folosite ingrediente de calitate europeană, iar în ce privește produselor specializate sunt folosite extracte și componente de la renumiți producători.

Detalii

Valoare nutrițională 10 ml

Valoare energetică  110 kJ 25,9 kcal

Grăsimi  <0,1 g

Carbohidrați  4,2 g

- din care zaharuri  4,1 g

Proteine   <0,1 g

Sare   0,30 g

Vitamina E   1,8 mg

Vitamina B1   0,16 mg

Niacină   2,4 mg

Vitamina B6   0,21 mg

Vitamina B12   0,38 μg

Acid pantotenic  0,90 mg

Magneziu  56,6 mg

Taurină  360 mg

Extract de guarana 100 mg

- din care cofeină  10 mg

Cofeină  90 mg

Ingrediente; apă, fructoză, acidifiant (acid citric), taurină (2,7%), gust, sare. Îndulcitor, ciclomat de sodiu, sucraloză, zaharină. Citrat de potasiu (E150d, E104), extract de guarana (0,77%), oxid de magneziu, cofeină (0,70%), sorbat de potasiu, alfa-tocoferol acetat, pantotenat de calciu, nicotinamidă, emulgator E 471, tiamină, piridoxină, cianocobalamină .

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
548 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
- 5%
346 lei
327 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Z-konzept
465 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți