- 17%
cumpără 100% PLANT PROTEIN 900 g în Chișinău
cumpără 100% PLANT PROTEIN 900 g în Chișinău
cumpără 100% PLANT PROTEIN 900 g în Chișinău
100% PLANT PROTEIN 900 g
Cod : 24649
În stoc :
Compară
Producator : USN
832 lei
999 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis


100% PLANT PROTEIN -100%  proteină vegetală, amestec proteic cu gust excelent fabricatdin mazăre, orez și proteine din cânepă. Fiecare porție conține 23g de proteine, fără zahăr, soia, fără arome și culori artificiale.

100% PLANT PROTEIN este ușor de amestecat și bine asimilată de către tractul digistiv.

USN 100% Plant Protein în componența sa conține;

Izolat proteiс din mazăre. Proteina din mazăre este bogată în glutamină și aminoacizi esențiali BCAA care în mod direct participă la creșterea și refacerea masei musculare. Care sunt avantajele proteinei din mazăre? Nu conține OMG, spre deosebire de proteina din soia, dar este de asemenea bogată în aminoacizi. Este hipoalergenică, potrivit pentru vegani, vegetarieni și persoane cu intoleranță la lactoză, spre deosebire de proteine obținute din lapte. Izolat proteic din mazăre este bine absorbit — 98% ce este bine pentru digestie.

Concentrat proteic din orez. Proteina din orez are o compoziție completă de aminoacizi și depășește cea mai populară proteină din zer de lapte. Proteina din orez conține aproximativ de 4 ori mai multă arginină decât orice alt concentrat proteic. Deoarece arginina se transformă cu ușurință în oxid nitric în organism, aceasta ajută la creșterea fluxului de sânge către mușchi, îmbunătățind aportul de nutrienți către mușchi și pomparea musculară în timpul exercițiului, precum și recuperarea lor după antrenament.

Proteina din semințe de cânepă. Compoziția proteinei din cânepă include toți aminoacizii esențiali, astfel încât produsul este optim pentru creșterea valorii nutriționale în raționul zilnic. Atunci când se compară profilul de aminoacizi cu alte surse, proteina din cânepă are un conținut relativ ridicat de arginină și tirozină, precum alanină și acid aspartic. Proteina din cânepă este fabricată tehnologic în așa mod că nu trece prin denaturare și nu este supusă altor influențe, este nativă, deci are o valoare biologică ridicată.

În compoziție se mai conține o cantitate mică de carbohidrați din surse sănătoase; tărâțe de ovăz, quinoa, amarant, hrișcă, mei. Produsul este îndulcit cu stevie (îndulcitor natural) și sucraloză.

Administrare; Se amestecă 1 măsură 30 g la 300 ml apă și se agită bine timp de 30 de secunde într-un sheiker sau blender.Valoare nutritițională 30 g (porție)

Valoarea energetică (kcal) 430 kcal 129 kcal

Grăsimi  2,4 g

- din care acizi grași saturați  0,8 g

Carbohidrați  2,9 g

- din care zaharuri 0,1 g

Fibre 2,1 g

Proteine  23 g

Sare  0,29 g

Ingrediente; amestec de proteine vegane [izolat proteicdin mazăre, concentrat proteicdin orez, proteine din cânepă], praf de cacao cu grăsimi reduse, amestec de carbohidrați [tărâțe de ovăz, quinoa, amarant, hrișcă, mei], regulator de aciditate (carbonat de potasiu), arome, îndulcitori ( sucraloză, stevio glicozide), îngroșător (gumă xantan), fumarat feros, maltodextrină, cianocobalamină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți