- 50%
FOCUS X 60 capsule usnr
Cod : 24655
În stoc :
Compară
Producator : USN
291 lei
581 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

USN Focus X este un supliment nootrop revoluționar ce mărește performanța mentală și crește concentrația fără efecte secundare, ideal în perioade de stres fizic și psiho-emoțional cu sarcini ridicate pentru a se adapta la ele.

FOCUS X este recomandat și în perioada dietelor stricte asociate cu pierderea în greutate.

FOCUS X conține în compoziția sa extract de Rhodiola rosea, care are un efect benefic asupra tonusului general. Crește performanța fizică și mentală, rezistența organismului la efecte adverse (poluarea mediului, expunerea la microflorei patogene și viruși, expunerea la temperaturi ridicate și scăzute, efectele toxice ale etanolului), ajută la normalizarea vieții după stres psihoemoțional și fizic. 

Acest product conține extract din rădăcină coreeană de ginseng panax, cu efect adaptogen, biostimulant, tonic, crește performanța psihică și fizică. Stimulează sistemul nervos central, reducând slăbiciunea generală, oboseala crescută, somnolența. Reduce colesterolul și glucoza din sânge.
Se recomandă ca stimulent înpotriva stresului mental și fizic.

FOCUS X destinat pentru;

- creșterea vigilenței și concentrației

- stimulează activitatea mentală și metabolismul energetic

- reduce oboseala și funcționarea normală a sistemului nervos

- adaptarea la activitatea fizică crescută

Recomandări; administrați două capsule dimineața înainte de micul dejun sau înaintede antrenament dimineața, nu se recomandă seara.Informații nutriționale 2 capsule (porție)

Acid folic   200 mcg 100%

Acid pantotenic   6 mg 100%

Magneziu   188 mg 50%

Zinc   10 mg 100%

Extract din rădăcină coreeană de ginseng Panax   400 mg

Cofeina naturală    200 mg

Extract de Radiola rosea   200 mg

Extract de scoarță de pin (Pinus massoniana)   79 mg

BioPerine (Extract de piper negru 50: 1)   10 mg

INGREDIENTE

Extract din rădăcină de ginseng coreean Panax 10: 1, capsulă [hidroxipropil metilceluloză, culoare (dioxid de titan)], cofeină naturală din din boabe de cafea verde (cafea Arabica), extract de Rodiola Rosea, oxid de magneziu, extract de Pinus massoniana, umplutură (celuloză microcristalină), Oxid de zinc, BioPerine® (extract de piper negru 50: 1 din Piper nigrum), D-pantotenat de calciu, acid folic, agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu, stearat de magneziu)

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
265 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
307 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți