CREATINE MONOHYDRATE POWDER 800 g
Cod : 1932
În stoc :
Compară
Producator : QNT
1 365 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CREATINE MONOHYDRATE POWDER este un supliment eficient folosit larg în sport. Se recomandă pentru creșterea forței maximale.

În lumea culturismului și a tuturor sporturilor de forță, creatina este recunoscută ca un supliment sportiv de bază pentru forță și volum muscular.

Creatina se folosește nu nu-mai de pasionații de culturism sau sportivii de forță. Este potrivit pentru toți sportivii care au nevoie de forță și rezistență, indiferent că sunt profesioniști sau amatori. Fotbaliști, sprinteri, înotători, alpiniști, bicicliști sau culturisti vor aprecia efectele benefice ale creatinei.

Efecitatea CREATINE MONOHYDRATE POWDER;

- putere explozivă crescută

- stimulează creșterea volumului muscular

- potrivit pentru toți sportivii sporturilor de viteză-rezistență

- are un efect pozitiv asupra performanței atletice vegetarienilor

- blochează acidul lactic, micșorează timpul de recuperare după exercițiu 

- hidratarea celulei musculare, mușchiul pare mai plin, mai rotund și mai pompat


Recomandări; Efectul benefic este obținut prin administrare zilnică 3 g de creatină pe zi combinate cu exerciții intensitate maximală. Pentru cele mai bune rezultate, administrați 6 g zilnic cu apă sau suc de fructe înainte de antrenament.Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoare nutrițională 6 g

Energie 0 kcal / 0 kJ

Grăsimi  0 g

Carbohidrați  0 g

Proteine  0 g

Sare 0 g

Creatină monohidrat   6000 mg


Ingrediente; 100% creatină monohidrat.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți