Manere pentru flotari Iron Gym™ Parallels IG00141
Cod : 10277
În stoc :
Compară
Producator : Iron Gym
334 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Paralele IRON GYM® inventar sportiv simplu și eficient pentru flotări de la podea. Paralele oferă o gamă largă de mișcări mai profunde decât flotări simple. Perfecte pentru antrenamentului superior al corpului, sunt recomandate pentru toate nivelurile de fitness.

Sunt fabricate din material antiderapant, sunt înclinate pentru a reduce tensiunea asupra încheieturilor și articulațiilor. Paralele IRON GYM® sunt compacte și ușor de depozitat.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Px sport
- 40%
527 lei
316 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți