TUBE TRAINER
Cod : 25065
În stoc :
Compară
Producator : Iron gym
310 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

TUBE TRAINER 

IIRON GYM Tube Trainer este ideal pentru o mare varietate de antrenamente de fitness, inclusiv pierderea în greutate, tonifirea mușchilor, reabilitarea, kinetoterapia și îmbunătățirea stării generale de sănătate și pregătire fizică. Mânere moi oferă confort și o prindere sigură.

Expandor IRON GYM este compact și portabil, ce permite să vă antrenați oriunde și oricând.

Ideal pentru sală de gimnastică, acasă, călătorie sau birou.


- Mânere confortabile antiderapante se potrivesc tuturor dimensiunilor mâinilor.

- Fabricat din materiale de înaltă calitate, concepute pentru utilizare pe termen lung și intensiv.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Producator : Iron gym
310 lei
Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți