Wonder Core Pull Up Band - 4,4 cm - verde/grii
Cod : 25072
În stoc :
Compară
Producator : Iron gym
505 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Banda de cauciuc pentru tracțiuni Wonder Core este utilă pentru o gamă largă de exerciții diferite. Poate fi utilizată individual sau în combinație pentru a crește intensitatea antrenamentului.

Cele mai des folosite exerciții cu bandă de cauciuc sunt; tracțiuni pentru spate, prese pentru picioare, genoflexiuni. Indiferent dacă faceți sport la domiciliu sau centru de fitness, stretching sau powerlifting, bandă de cauciuc Wonder Core va face antrenamente mai eficiente.


• Eficient pentru fiecare grupă musculară.

• Cauciuc durabil, păstrează rezistența și flexibilitatea.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți