WONDER CORE LATEX 0.50 mm PURPLE
Cod : 25069
În stoc :
Compară
Producator : Iron gym
147 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Bandă elastică, recomandată pentru antrenarea mușchilor întregului corp, fără tensiune asupra articulațiilor.

Îmbunătățește tonusul muscular. Potrivit pentru utilizatorii cu diferite niveluri de pregătire fizică.

Banda elastică este fabricată din latex de înaltă calitate. Acest material rezistent, datorită rezistenței sale la deformare, este capabil să reziste la multiple întinderi fără a-și pierde forma și proprietățile,păstrează caracteristicile în timpul schimbărilor de temperatură și nu este sensibil la umiditate. Banda elastică ocupă puțin spațiu, astfel încât îl puteți lua cu dvs. în vacanță sau într-o călătorie de afaceri. Puteți regla sarcina pur și simplu prin plierea bandei de mai multe ori.

Fabricat din latex

grosime: 0,50 mm, lunghime 2,0 m, lățime 12 cm

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți